Şimdi Ara

Laptop İşlemci Sıcaklıgı 95-96 Derecelerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopu açtıgımda core temp programını açıyorum işlemci sıcaklıgı sıcaklık 22 derecelerde ancak bir süre sonra biraz işlem yapınca 95- 96 derecelere geliyo yazın özelliklede laptop ta oyun oynadıgımda veya led tv ye taktıgımda 10 15 dk sonra kapanıyor altında laptop u sogutsun diye 25 tl ye sogutucu koydumama pervanesi güçlü değil cok sogutmuyor.. Napabilirim şimdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yokmu bi fikri olan laptopun işlemcisine bi sıvı falan sürsek termal macun gibi olmazmı yani bi çözüm muhakkak vardır arkadaşlar bilgisi olanlardan fikir bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sslazio24

Yokmu bi fikri olan laptopun işlemcisine bi sıvı falan sürsek termal macun gibi olmazmı yani bi çözüm muhakkak vardır arkadaşlar bilgisi olanlardan fikir bekliyorum

Arkadaşım aynı sorun bende de vardı. Sürekli fan açtığı için simulasyonda kasıyordu. Açtım arkayı işlemci fan olduğu yeri. Hava çıkışının olduğu yerde birikmiş tozlar vardı kalın kalın. Süpürgeyle çektim. Fanı söktüm iyice temizledim tozlardan.

Sonuç: 83 derece olan işlemci(maks 85) şuan 60 derecede. Yük azalmış durumda aynı işlemi yaptığım halde. Birkaç haftaya soğutucu ve termal macun yenilemesi yapacağım. Düşer 50lere umarım. Zaten yakında kasaya geçeceğim sorun yok.

Öncelikle temizleyin.
  • Aynen temizlemek lazım. Laptoplarda alan dar olduğu için tozlar çok çabuk tıkıyor soğutmayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu 70 derece!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.