Bildirim
laptop ım cok ısınıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eğer pcden anlıyor iseniz yani macunu değiştirebilecekseniz bi pc ci veya vatan bilgisayar gidin bi macun ile normal bi Soğutucu alın baya bi fark olur iyi macun alırsanız 10 derece düşer bide Soğutucu süper olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim cok teşekkür edeirm.. -
eğer vatan bilgisayar varsa onlar ücretsiz macunu sürüyorlar die biliyorum parça falan alıncada onlar montajlıyor haberin olsun anlamadığın konularda ordan bilgi al onlar halleder -
Aynı problemi kendi laptopumda yaşıyordum. Ufak bir araştırmadan sonra önce laptopun içini açtım. Sonra gayet güze ve düzenli bir temizlik yaptım. Bahar temizliği gibi :D. Ekran kartının dışarı hava verdiği bölümü mutlaka temizle orada çok pislik oluyor. Neyse temizliği hallettikten sonra ekran kartının fanının altına ve işlemciye güzelce uygulama yap. Sonra termaltake nin bu soğutucusunu al. fiyat performans çok iyi. Direk tavsiye ederim. zaten kışda geldigayet yeterli olacaktır. Klavyeye kadar soğutuyor. yok bunualmicam diyorsan sakın 1 den çok fanı olan alma. Çok ses az iş görüyor haberin olsun.
Vatanda bulabilirsin.
Thermaltake Massive23 LX -
İlk bakman gereken yer macun değil heleki laptop ta, fanları temiz mi? Fanın tıkanmış olmasın. -
arkadaşlarında dediği gbi ilk önce fanları temizeleyin aam belki de sistemini ısıtan virüler vardır sis pc açıldıı zama n kullanın sonra yeniden başlatıp biosdan ısı değerlerine bir bakın normalmi diye eğer bu işlerden anamıyorsanız teknik servirse götürüp yenilesinler hemde fanları falanda temizlerler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X