Şimdi Ara

Laptop icin yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Yeni laptop dusunuyorum 2 mil. ile 2.5 mil arasi tavsiye uzerine toshiba dell Hp tavsiye edildi siz ne dersiniz?

• thosiba daha iyi ama uygun bişi istiosan asus al derim ama teknik servis olarak casper iyi bi alternatif yedek parçada sıkıntı çekmezsin hpnin yedek parçası cihazın yarı fiyatını buluyor nerdeyse tohsiba yada teknik müdahale yapan çok ayrıca teknoloji olarak thosiba bi adam önce ibm ler ise tipten kaybediyor ama ikinci el yedek parçada fazla sıkıntı çekmezsin bir bilgisayar teknikeri olarak benim gözlemlerim bunlardır kolay gelsin .
  • Casper alma ewet yedek parcada sıkınıt cekmessin bi bakmıssın baska bi laptop gelmiş senin ki gitmiş baskasının laptop u gelmiş sonra bi bakarsın aaa benim Hdd 40 dan 30 a dusmus dersin az ugrasmadık bunlar la Casper bayi Teknik de calısmıstım da ahh ahha ne berbat gunlerdi sonra musteriye dogruyu soledim ve hemen gittim ve istifa ettim Casper dan uzak dur sana soliim!!! Sonra casper da eger bayi ye werirsen yandın mesela adamın kasasının power tusu bozulmus bayi ye getirdi garanti yuzunden teknk servise goturmek zorunda kaldık goturene kadar aylar yıllar gecti....

Casper 1 sene ewel boyle idi simdi bilmiorum ama bene atnı mantık devam eder orada...
    20 yıl önce açıldı
    Oyun icin oneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.