Şimdi Ara

laptop için işlemci nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop işlemcisini değiştirmek istiyorum BGA1023 socketde işlemci nereden bulabilirim bileniniz varmı? il istanbul ama kargoyla da alabilirim ikinci ele bulaşmaya pek niyetim yok sıfır satılıyormu türkiyede?

• 2el disinda trde alternatif yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

2el disinda trde alternatif yok

Bulunsa bile değişim çok zor.Hani takarsında güç yetmeyebilir hatta yetmezde orta segment laptoplarda.

Birde core i3/i5 yerine core i7 takarsanda hyper treading vs den dolayı bilgisayar tanımaz/hata verir.

Sanıldığı kadar kolay değil laptopta parça değişimleri,orta/alt segment laptoplarda düşünülmemesi gerekir.

• Laptop sıkıntı nasıl aldıysan öyle eskitirsin

• 3230m mi işlemci?
  • i7 3537u işlemci şu andaki 3687u ya yükseltmeyi düşünüyorum tdp falan aynı merak etmeyin hatta soğutma sistemini geliştireilirsem daha üst bir modele de yükseltebilirim.
  • O işlemci büyük ihtimal anakarta lehimlidir, olmasa bile laptop işlemcileri mağazada satılmaz yani sıfırını bulamazsın. Ancak laptobu bozulup parçalarına ayırmış birinden 2. el olarak alabilirsin ama öyle birine denk gelmek de çok düşük bir ihtimal. Ebay gibi yabancı sitelere bak oralarda bulman daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 23 Temmuz 2015; 11:48:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kodumun ülkesinin gümrük saçmalıkları olmasa getirtecem direk de türkiyenin her köşesi ayrı bi sorun
  • dostum laptop işlemcisi değiştirmesinin tek zor tarafı laptopu söküp sonra toplamasıdır.Uzun sürebiliyor ve oldukça meşaketli.Bende hp laptop vardı işlemciside i3 tü.işlemci değiştirebilmek için bütün laptopu parçalarına ayırmak zorunda kaldım.işlemciyi değiştirdim sonra en baştan topladım.3 saat filan sürdü:) genelde işlemci değiştirmenin videoları oluyor youtube da.oradan baka baka değiştirmek mümkün.
    bilgisayarcılar da 50-100 lira arasına değiştiriyorlar.işlemciye sahibinden.com a bak bi.Orada bulabilirsin belki.

fakat sana tavsiyem i7 3537u'dan 3687u ya yükseltmeye değmez.Boşuna masraf yapmış olacaksın.Gereksizde riske gireceksin.
  • BGA = ANAKARTA LEHİMLENMİŞ

Değiştirmek için LGA olması gerekmektedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.