Şimdi Ara

Laptop için DDR2 800 MHZ RAM tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptop için 2 x 2gb ddr2 800 mhz ram arıyorum performaslı güzel bir ürün arıyorum

bildiğim kadarı ile cl değerine bakmak gerekli düşük olması iyi diye biliyorum.

elixir 5 5 5 13

bu ram iyimidir

birde bu değere yakın GSKill die bir marka var

Kignston ve samsunglar

6 6 6 diye devam ediyor hangisi iyi açıkcası kafam karıştı , yardımcı olursanız çok sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cevap için teşekkürler arkadaşım araştırıken bunu gördüm büyük ihtimalle alacağım fakat son bir sorum daha var ;

Masaüstü için ddr2 1066 mhz ram olduğunu gördüm laptop içinde ddr2 1066 mhz ram var mı?
  • Masaüstü için ddr2 1066 mhz ram olduğunu gördüm laptop içinde ddr2 1066 mhz ram var mı?

Birde ddr2 laptop rami olarak tek modül maximum kaç gb var ? (2gb olduğunu gördüm ama 4 gb da var mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues- -- 31 Ağustos 2011; 11:37:39 >
  • Tabiki vardır ama senin laptopun destkliyor mu? Önemli olan destekleyeni almak.Sen 1066 alsanda anakart 800 mhz destekliyorsa ramde 800 de çalışır.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/kingston-value-4gb-ddr3-1066mhz-cl7-sodimm.html

Burada 4gb 1066 mhz ram bulunuyor.Destekliyorsa alınabilir.Ama farkı anlamazsın bunuda belirteyim.Yani boş yere fazladan para verme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 31 Ağustos 2011; 12:56:42 >

• Everestten baktıgımda ddr 3 dahi destekliyor fakat ddr 2 slotu oldugu icin en üstünü almak istiyorum ddr2 nin 1066 mhz si ve tek modül olarak 4 gb. I varmı?
  • dizüstü bilgisayarın max kaç gb ram destekliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR 5 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Everestten baktığım zaman 8 gb. yazıyor.

ddr2 nin 1066 mhz si ve tek modül olarak 4 gb. I varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues- -- 31 Ağustos 2011; 21:04:19 >
  • şunu buldum ama işine yarar mı bilmem:

Kingston Notebook RAM 4 GB 1066 MHz DDR3 CL7 - 60 TL
    http://www.pcdepo.com/kingston-notebook-ram-4-gb-1066-mhz-ddr3-cl7-urun6233.html
  • İlginiz için teşekkürler ama bu olmaz ddr3 bunların soketi biraz daha farklı aynı sokete oturmuyor maalesef.
  • birşey değil. 800 mhz olarak 4 gb tek modül bulamadım. 1066 da zaten ddr3 oluyor.
  • evet bende ddr2 olarak bulamadım sanırım yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.