Merhabalar . Exper dizüstü bilgisayarım var . Intel HD Graphics 3000 ve Nvidia GT 520M CUDA var . Ben şimdi bu Nvidia ekran kartını değiştirmek istiyorum . Daha üst bir model taktırabilir miyim ? Anakart felan değişcek ise onuda değiştirebilirim sorun değil . Nasıl değiştirebilirim ve neleri değiştirmem gerekiyor bu ekran kartını değiştirebilmek için ? Yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden TEŞEKKÜRLER ! :)
Özellikler : Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 Language: Turkish (Regional Setting: Turkish) System Manufacturer: CLEVO CO. System Model: W25xHPx Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz (8 CPUs), ~2.0GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8100MB RAM Page File: 3080MB used, 13116MB available DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled
takmak mümkün tam bilmiyorum ama zahmetli ve daha pahalı
Dizüstü ekran kartları çok pahalıya satılır performansları da fazla iyi değil. Türkiye'de bulmak zor. Bunun yanında pci-e slotuna ulaşabilmek var. Bazı dizüstülerde kapalı oluyor ekran kartı slotu. Özetle: Unutun
Önemli olan benim laptop ' un ekran kartı değişebiliyor mu o önemli . Yeni PC alcak para suan çıkmaz 2 yıl sonra alabilirim . Şimdilik idare etsin yeter .