Şimdi Ara

LAPTOP FAN AYARI İLE İLGİLİ BİR SORUNUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle buraya giripte ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim..

PACKARD BELL EASYNOTE LS Laptopum var
    İntel i5 2410m
    6GB DDR3 Ram
    2 GB HG6650 EKRAN kartı

Laptopu açıyorum açtığım anda fan çalışmaya başlıyor hiç bir uygulama açık değil iken.

Bazen kendi kendine duruyor ardından tekrar çalışıyor.

İlk başlarda böyle bir sorun yoktu daha sonradan oluştu. Normalde sadece google chrome u açtığımda fan çalışmazdı oldukça sessizdi sadece yüksek grafikli oyunları calıştırdığımda fan sesi duyuyordum. Şimdi bilgisayarımı açtığım anda fan çalışmaya başlıyor sebebini , çözümünü bilen varsa yardım bekliyorum

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler. İyi forumlar :)

• Sıcaklık değerlerini paylaş.
  • Sıcaklık değerlerini nerden bulabilirim bilmiyorum. Ama bilgisayarda normal durumda hiç ısınma yok sadece oyunlara girdiğimde biraz ısınıyor oda çok fazla değil. Isınma yok yani. Fan kendi kendine bi ses çıkartıyor ardından duruyor sonra tekrar cıkartıyor sürekli böyle bi çalışıyor bir duruyor bende bunu anlamadım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalaklar

Sıcaklık değerlerini nerden bulabilirim bilmiyorum. Ama bilgisayarda normal durumda hiç ısınma yok sadece oyunlara girdiğimde biraz ısınıyor oda çok fazla değil. Isınma yok yani. Fan kendi kendine bi ses çıkartıyor ardından duruyor sonra tekrar cıkartıyor sürekli böyle bi çalışıyor bir duruyor bende bunu anlamadım zaten

Bence servise postala ben fan sorunu yüzünden 2 kez postaladım sonuç pek yok ama yapacak birşey de yok. Markanın fanları sorunlu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan tozlanmıştır temizleyip ylllarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç bir anakart sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.