NETWORK Integrated Wireless LAN Var Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 54 Wireless LAN Type 802.11b/g Ethernet network 10Base-T/100BASE-TX/1000BASE-T Integrated Bluetooth(Version) Integrated Stereo A2DP Bluetooth Technology
ÖLÇÜLER VE AGIRLIK Derinlik 2.9-3.7 cm Yükseklik 26.1 cm Ağırlık 2.65 Kg Genişlik 38.4 cm
ARAYÜZLER DC in 1 Microphone Jack 1 RJ-11 Direct Port (Modem) 1 RJ-45 Direct Port (Network) 1 USB Speed Yüksek/Tam/Düşük USB Port 4 USB Version 2.0 USB Connector Type A Connector for Monitor VGA TV out 1 Audio out 1 Hdmı 1 Express Card Slot Type 1
Express Card Slot1 HDMI 1
normalde masa üstü pc lere hertürlü işlemi yapabilirim(takma sökme vb) ancak konu laptop olunca kalıyorum. sonuçta okulda sadece desktop üzerinde çalıştım.ekrankartı biraz zayıf geliyor bana bunun yerine nvidia veya ati hd serisinden bi ekrankartı takmak istiyorum ayrıca ram ini 4 gb yapmak istiyorum nasıl yapabilirim.ve bu ramleri nerden ve nasıl alabilirim ve en önemlisi ise bu pc ye ram ekran kartı takabilirmiyim?
yorumlara teşekkür ederim
ram artırımını kendin yapabilirsin, internette alışveriş sitelerinde sıfırdda 2.el de mevcut. ekran kartına gelince elle söküp takamazsın, bu tip işlemleri yapan firmalar var. uyumlu olan ekran kartı bulabilirmisin yada bulursan kaça alırsın söktürüp taktırmak sana kaça patlar bilmiyorum ama tahminim seni bu düşünceden vazgeçirecek ve bir daha süşündürmeyecek kadar yükselir.
eyvallah.ya bide ekrankartında paylaşımlı olarak toplam 1400mb bellek oluyormuş ama normalde 388 mb mi ne ole bişeydi. acaba paylaşımlı olarak çaklışırmı yani tam performans alabilirmiyim ekrankartından? yoksa haybedenmi okadar paylaşımlı yapmışlar?
hocam ekran kartını sen değişemessin hemde fiyatlar uçuk olucaktır yani boşver sen ekran kartını