Şimdi Ara

laptop ekranım hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün hp marka laptopumun içini açtım ve fanını temizledim anakart dahil herşeyi sökmem gerekti fakat tekrar taktığımda ekran hiç açılmadı pc çalışıyor fakat ekrana hiç bi görüntü gelmiyor yardımcı olacak var mı? ekranın kablosunun takıldığından eminim defalarca denedim ne gbi hata yapmış olabilirim ve nasıl çözebilirim

• Basta calisip taktiktan sonra calismiyorsa, akla ilk gelen temassizliktir.
    Bir ihtimalde ekraninizn inverter nin yanmasi bu temizlige denk gelmistir. benimde laptop su anda o halde. Elim gidip bi inverter alamadim goruntuyu baska bir LCD den aliyorum. Varsa bu sekilde dener misiniz. Baska ekrana goruntu veriyor mu?
  • ilk söktüm taktım açılmadı defalarca söktüm taktım yine aynı sonuç
    hocam öğrenciyim ve yurttayım o dediklerini yapamam ama tekrar açabilirim nereye bakmam gerekir acaba ?
  • Madem oyle temassizligi eledik, inverter da giderse laptop acilir ama ekran gozukmez, arkadaki lamba gibi dusun iste. login sesi falan geliyor mu?
  • gelmiyor daha sı pc ye yeni format attım ilk açtığımda windows açılıyor da kalmıştı sonradan hazır uğraşmışken tam açıyım dedim galiba formatta hata fln verdi sistem açılmıyordu ama pc normal olarak çalışıyor gbi
  • Bir sekilde goruntu almaniz lazim onaylayabilmek icin, dedidigm gibi ekran gitmistir yani inverter i.
  • anladım ilgin için de teşekkür ederim peki tamir ücreti sence ne kadar olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya biraz baktimda dedigim gibi usendim, 50 -100 arasi birseydir. Bende yaptirtmadim 5 senelik emektari. Bir tane monitorum var ondan goruntu aliyorum.
  • kendimi kandırmam lazım eğer ınverter deyse sorun dediğin gibi açtığım için olmamıştır demi :D
  • Bilemiyorum hassas aletler bunlar. Acmasaydin iyiydi, tam bilmeden. ama eski gibi sanki canini sıkma :)
  • Eyvallah hocam yorduk seni hakkını helal et
  • estagfrullah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.