Şimdi Ara

Laptop ekrana sıvı kaçması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar az önce ekrana sıvı girdi ve sıvı giren yerde parlaklık armtış gibi yani parlak diyebiliriz.Tamamen hasarsız bir şekilde nasıl bu sıvıyı çıkarabilirim? Msi ge60 nasıl paneli nasıl çıkaracağımı bilmiyorum.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Merhaba arkadaşlar az önce ekrana sıvı girdi ve sıvı giren yerde parlaklık armtış gibi yani parlak diyebiliriz.Tamamen hasarsız bir şekilde nasıl bu sıvıyı çıkarabilirim? Msi ge60 nasıl paneli nasıl çıkaracağımı bilmiyorum.Teşekkürler

Merhaba hocam laptopınız durumu nedir?
    Aynı şey benimde başıma geldi.Kendi kendine kuruyup geçiyor mu?
  • Sonİskoc90 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben islandiktan sonra hiç ellemeden kurumaya bıraktım diye hatırlıyorum ve sonrasında dediğim gibi azda olsa parlaklık kalmıştı sanırım.Emin olamıyorum çünkü sonralardan ekranım kırıldığı için ekran değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar buna benzer bir sorunu tablet ekraninda düzeltmiştim. Kendiliğinden geçmez. Ekranın altında ışığı eşit olarak dağıtılmasını sağlayan isminin ne olduğunu bilmediğim 3 kat plastik malzeme var. O kadar naein ki elle dokunduğunda hemen parmak izin çikiyor. Bu plastik aksamı çıkartıp bol su ile yıkayıp saç kurutma makinesiyle hemen kurutmuştum ilk günki gibi olmuyor ama yüzde 95 temizlenmisti. Bu işlemi ysparken lcd ekrana zarar verebilirsin örnek olarak şu videoyu izleyebilirsin.https://m.youtube.com/watch?v=1Dc6_yPdNvU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_code

Merhabalar buna benzer bir sorunu tablet ekraninda düzeltmiştim. Kendiliğinden geçmez. Ekranın altında ışığı eşit olarak dağıtılmasını sağlayan isminin ne olduğunu bilmediğim 3 kat plastik malzeme var. O kadar naein ki elle dokunduğunda hemen parmak izin çikiyor. Bu plastik aksamı çıkartıp bol su ile yıkayıp saç kurutma makinesiyle hemen kurutmuştum ilk günki gibi olmuyor ama yüzde 95 temizlenmisti. Bu işlemi ysparken lcd ekrana zarar verebilirsin örnek olarak şu videoyu izleyebilirsin.https://m.youtube.com/watch?v=1Dc6_yPdNvU

Hocam benim ellemem çok doğru olmaz herhalde servise göndermek en mantıklısı.
    Ekran değişimi olur mu onu bilmiyorum 700 800 tl tutuyormuş galiba...
    O kadar tutuyorsa hiç değiştirmeyecem
    Ekranı temizlerken artık ekranın aşağısına bez fln koymak gerekecek az birşey sıktık hemen kaçıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Hocam ben islandiktan sonra hiç ellemeden kurumaya bıraktım diye hatırlıyorum ve sonrasında dediğim gibi azda olsa parlaklık kalmıştı sanırım.Emin olamıyorum çünkü sonralardan ekranım kırıldığı için ekran değişti.

Ekran değişimi ne kadara oldu hatırlıyormusunuz?
  • Sonİskoc90 kullanıcısına yanıt
    Benim ekran baya kötüydü sadece ekran degil menteseler falanda degisti ve 500 kusure mal oldu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop İçin Sıvı Soğutma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.