Bildirim
laptop ekran sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ * * * * * * * * * * * * * * * * *

BULLETSTORM

-
tamamen ekran kartı yeni bir laptop al derim piyasada i5 6gb ram paylaşımsız ekran kartlı pcleri 1000tlye bulursun önerim ise packardbel eastnote ts serisini hatırlamıyorum ama i5 idealdir tabi paran varsa _____________________________ Kendi görüşüne yakın birisini arıyorsan, o muhtemelen ben değilim... -
çok benzer bir sorun bende vardı bugün tamirciye verdim ekran kartı sorunu yüksek ihtimal dedi ve 150tl civarı bir bedel oluşur tahminen dedi. Güvenilir bir tamirci bul bence _____________________________ -
ekranı oynatınca görüntüde değişiklik oluyor mu ? oluyor ise sorun flex kablodadır fazla bir ücret tutmaz.
değişiklik yok ise sorun erkran kartındadır. sağlam bir tamirci bulursan sıcak hava, fırınlama yöntemiyle filan belki toparlaya bilir._____________________________ -
ekran korumasını söküp arkadaki ekran kablolarına bilgisayar açıkken bastırdığında çizgiler gidiyorsa ekran kablolarında
_____________________________ -
eywallah ustalar ekranda değil kurcaldım ekran kartı gitmiş ya yeni laptop alacam yada ekran kartı paraya bağlı sağolun :D _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler