Merhaba Arkadaşlar...Bende hp 2.2 GHZ İŞLEMCİ,2 GB RAM ,128 MB 8400M GS ÖZELLİKLERE SAHİP LAPTOP VAR...AMA EKRAN KARTIM YETERLİ DEİL..ÇOĞU OYUNLARI OYNAYAMIYORUM..ACABA SADECE EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRME İMKANIM VAR MI?VAR İSE BU SİSTEME UYGUN BİR EKRAN KARTI TAVSİYE EDERMİSİNİZ?
Sanmıyorum , Harici olarak takılabilen ekran kartı varsa ki bildiğim kadarıyla kasa içene takılan ekran kartlarını harici olacak kullanmak için bir tür KiT satılıyordu.
laptop ekran kartı değişimi çok masraflı oluyo diye biliyorum ayrıca ekran kartının harici olması lazm
size şöyle bir yardımım dokunabilir bu işin en mantıklı yolu şu eger oyun için beklentilerinizi karşılamıyorsa laptopunuzu satmanız ve yeni bir ekran kartı güçlü bir laptop almanız olacaktır. 0 veya ikinci el alabilirsiniz maddi durumunuza göre tavsiyem 9600 mgt ekran kartlı bir notebook almanız fiyat olarak su anda uygun seviyedeler vede oyun olarak size yeterince tatmin eder. yok ben masaüstü ayarında oyun oynamak istiyorum diyorsanız monsterın 9800 m gts li modellerinden alacaksınız.
neden upgrade önermiyorum. öncelikle bu işi yapabilmeniz için yeterince teknik detaya sahip olmalısınız.anladıgım kadarıyla o kadar anlamıyorsunuz. tahmin edebildigim kadarıyla sizin kart mxm 2 platformu yurtdışında mxm 2 için 8600mgt ddr2 bellekli olan kart standart olarak satılıyor ve fiyatı 200 dolar civarı türkiyeye getirtmesi bir okadar masraflı olur. hepsini geçtik voltaj degeri olarak adaptörün yetmeyecektir.senin laptop 55 watt güç çeker tahminim ama 8600 mgt li notebooklar 90 wattla çalışır. tüm sorunları hallettin diyelim bu seferde sıcaklık ve optimizasyon sorunu çıkacaktır.vede mxm2 olması başka bir mxm 2 karta destek vereceginide göstermez.
laptopunu sat yeni cihaz al bu işin başka yolu yok.daha laptoplardaki upgrade teknolojisi o kadar gelişmedi.
Aynen laptopu sat ben sahsen laptop upragede sıkıntısı yasadıgım icin satıp masaustu ladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme