Şimdi Ara

Laptop ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar şimdi benim laptop düştü ve ekranı hasar gördü en başta küçük 3 tane çizgiyken 6 saatte ekranın 4/1 ini kaplar oldu ben bi bilgisayarcıya sordum ledin değişmesi lazım dedi ve 190 lira gibi bişey söyledi emin olamadım burayada sorayım dedim sorun gerçekden leddemidir yoksa daha büyük birşey olabilir mi

bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa taşırmısınız lütfen

screenshotlar kısım kısım şu anda onlardan dahada büyük bir halde
     Laptop ekran Laptop ekran

• Lcd panelin değişmesi gerek orası kesin , fiyat olarak gittigidiyor da 15'6 inc ler 120 tl civarı sizinki sanırım 14 yani 190 tl pahalı olmuş. Aslında gittigidiyor gibi sitelerden alıp kendiniz de takabiliyor olmanız lazım , zor bişey olduğunu sanmıyorum ama pek te bilgim yok. Zorluğu laptoptan laptopa değişiyor da olabilir. İnternete "how to change laptop lcd panel" yazarsanız belki birşeyler çıkar.

Laptopunuzun markası (farklı marka da uyar büyük ihtimal ama işi garantiye almak için) ve ekran boyutuna uygun paneli bulduktan sonra kendiniz de takabilirsiniz , zor birşeye benzemiyor. Hem de ucuza getirmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 3 Kasım 2013; 0:18:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Lcd panelin değişmesi gerek orası kesin , fiyat olarak gittigidiyor da 15'6 inc ler 120 tl civarı sizinki sanırım 14 yani 190 tl pahalı olmuş. Aslında gittigidiyor gibi sitelerden alıp kendiniz de takabiliyor olmanız lazım , zor bişey olduğunu sanmıyorum ama pek te bilgim yok. Zorluğu laptoptan laptopa değişiyor da olabilir. İnternete "how to change laptop lcd panel" yazarsanız belki birşeyler çıkar.

Laptopunuzun markası (farklı marka da uyar büyük ihtimal ama işi garantiye almak için) ve ekran boyutuna uygun paneli bulduktan sonra kendiniz de takabilirsiniz , zor birşeye benzemiyor. Hem de ucuza getirmiş olursunuz.

Yardımcı olduğun için teşekkürler,Benimki ultrabook olduğu için baya ince bişey bide kendi ellerime pek güvenimde yok büyük ihtimal bi bilgisayarcıya taktırırım artık,bu saatten sonrada laptopu kucaklayıp taşırım heralde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dogusmen

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Lcd panelin değişmesi gerek orası kesin , fiyat olarak gittigidiyor da 15'6 inc ler 120 tl civarı sizinki sanırım 14 yani 190 tl pahalı olmuş. Aslında gittigidiyor gibi sitelerden alıp kendiniz de takabiliyor olmanız lazım , zor bişey olduğunu sanmıyorum ama pek te bilgim yok. Zorluğu laptoptan laptopa değişiyor da olabilir. İnternete "how to change laptop lcd panel" yazarsanız belki birşeyler çıkar.

Yardımcı olduğun için teşekkürler,Benimki ultrabook olduğu için baya ince bişey bide kendi ellerime pek güvenimde yok büyük ihtimal bi bilgisayarcıya taktırırım artık,bu saatten sonrada laptopu kucaklayıp taşırım heralde :D

Riske girmek istemiyorsanız mecbur öyle yapacaksınız. Ultrabook kullanmadığım için de bilmiyorum dediğiniz gibi laptoplara nazaran daha zor olabilir. Bu arada dikkat edin de 190 lira verip ta size dandikten bir panel vermesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.