Şimdi Ara

Laptop çalındı ne yapmamız gerek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar teyzeoğlunun Laptopunu çalındı polise vs bildirildi bunun dışında ne yapabiliriz ?
    Arabanın arka camını kırıp çalmışlar....şe.....zler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firaz -- 3 Şubat 2006 21:01:01 >

• FUJİTSU-SIEMENS AMILO PRO marka model
  • geçmiş olsun.

polis bu konuyla pek ilgilenmiyor. sen en iyisi soğuk su kullan o da olmazsa bi şişe rakı iç.

bizim alttaki kızın laptop çalındığında öle yapmıştı
  • Sağol dostum bu kesin işe yarar başka tavsiyesi olan
  • aslında laptoplara bi sistem koymak lazım gps gibi. mesela anahtarlık. her zaman yanında olmalı laptopun nerde olduğunu görebilmelisin.

çalınması en kolay ürün. zate satarkende yekparee olarak satmıyorlar parçalayıp satıyor.şerefsiz ahlaksız köpekler.

ben de de laptop varda o yüzden bu kadar tepki gösteriyorum. tekrar geçmiş olsun.kendi başıma gelmiş gibi oldum valla.
  • defalarca yazdım tekrar yazıyorum..sigorta,sigorta,sigorta.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

defalarca yazdım tekrar yazıyorum..sigorta,sigorta,sigorta.....

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecms olsn ya
  • Sağolun dostlar
  • quote:

Nası yapılıo bu sigorta?Aylık ne kadar?
  • aslında GPS sistemi felan bence yetersiz kalır...bence mission impossible daki gibi kendini imha etmeli makina öle bir patlamalı ki çalan şahışların ceset tespiti yapılmaya gidildiği zaman tanınamaz hale gelmesini sağlamalı...

allah binbir türlü bel.... versin diyorum

• Kardeş sen en iyisi karakola gidip zabıt tuttur.Faturalı ve garantiliyse teknik servisi ve firmanın müşteri temsilcisini bilgilendir ve onlardan tavsiye al.Windows için microsoftu bilgilendir.Bakarsın izi bulunur internete girerse.
  • quote:

Arkadaşım o kadar araştırdımki sigorta yaptırmak için ben bulamadım
    hadii sen bulda gideyim hemen oradan sigorta yaptırayım.....
  • abi bu vaio lerde laptopun seri numarasını garanti kağıdıyla birlikte bildiriyosun o lap top internete bağlandığı zaman sana haber veriyolar belki seimens de de vardır böyle bir uygulama bi aldığın yere danış.
  • Dostlar başımınızın gözümüzün sadası olsun dedik vazgeçtik bulmamız imkansız gibi bir şey
    Ama siz siz olun kesinlikle laptopunuzu yanınızdan ayırmayın arabada kesinlikle bırakmayın

Herkese beladan ve bu tür olaylardan uzak bir hayat diliyorum ...

Sevgiler saygılar...
  • Yasal prosüdürü izledikten sonra bir bardak soğuk su içmek gerekir.

Bu arada geçmiş olsun. Benim kayınpederin başına de benzer bir olay gelmişti. Moskova'da araba yaklaşık $10000 vardı. 2 dakkalığına Mac Donalds'tan kahve almasını fırsat bilen hırsızlar camı kırıp parayı araklamışlardı. Tabi bulunamadı.

Dikkatli olmak gerek...
  • Arkadaşlar siemens i aramış teyzeoğlu sonuç dediğin gibi bir numara verilmiş ona fax lanacak fatura vs ....
    Servise giderse elense modu olacak

Yardımınız oldu sağolun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firaz -- 4 Şubat 2006 0:26:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.