Şimdi Ara

Laptop Boyama Yardım gene (Mahfoldu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem daha ne istiyon taş gibi laptop yere düşse bişi olmaz
  • dostum gecmis olsun
    arkadaslar yardimci olsn.ben olsm laptobu boyamazdm
  • Hocam bi kaportacıya götür halledeler
  • Allah kolaylık versin işin zor :S
  • alt tarafı sökebilirsen sök kaportacıya götür orda zımparasınlar gitmişken boyat. He alt tarafı sökemeden zımparalarsan zaten o aletten hayır gelmez içi toz dolar. Bir de niye dikkat etmedin ki ev mi inşaat ediyorsun girmişsin öyle alete
  • macunu okadar çok sürmendeki amaç neydi.sanki laptopu baştan yatırcasına macun sürmüşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3RO-P -- 4 Mayıs 2012; 21:51:58 >
  • benim bildiğim macun çukur kısımlara sürülür senin notebook komple çukurdu sanırın

şaka bir yana geçmiş olsun ilk olarak pc yi sök ve macunlu kısmı çıkart ve daha sonra boya daha çok pişman olursun
  • yha arkadaslar benimde size 1 sorum olcak pc nin önüne fan deligi açacaktım fazla bastırınca kırıldı arkasıda boş macun çeksem düzelirmi sonrada boyasam benim durum fenada
  • Bırak sen macun cekme hocam kırık kalmasi daha iyi
  • Ne adamlar var arkadaş.. Al kalın zımparayı geç üstünden zor bir şey değil.
  • -"Macun çekmeyi nasıl başardınız?"
    -"Önce macun çekmemenin 1001 yolunu öğrenerek..."

Bi kere bu ne macunu? Bildiğin cam macunu bu yahu? Epoksi macun olduğuna emin misin bunun? Neyse... Düzelmez değil düzelir ama kolayı zor etmişsin resmen. Boya yapılacak duvara çimento sürmek gibi bişey olmuş seninki.. Yapabileceğin şey keskiyle fazlalık kısımları kırmak daha sonra da kalından inceye doğru zımparayla zımparalamak. Ama aslında "Kaptan mağara adamı" konseptiyle farklı bişey yaratmayı da deneyebilirsin. "Caveman mod" Öküz ölüsü gibi olmuştur şimdi o...
  • İçindekileri al, 2. el bi kasa ayarla sen ona. O macuna zımpara çekecek kaportacı bile çıkmaz. Nasıl sürdün o kadar macunu?
  • Arkadaşlar olan olmuş biraz çözüme yönelik konuşsanız şimdiye böyle bir sorun yoktu.
  • maşşallah kaç kilo oldu o mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

-"Macun çekmeyi nasıl başardınız?"

Bi kere bu ne macunu? Bildiğin cam macunu bu yahu? Epoksi macun olduğuna emin misin bunun? Neyse... Düzelmez değil düzelir ama kolayı zor etmişsin resmen. Boya yapılacak duvara çimento sürmek gibi bişey olmuş seninki.. Yapabileceğin şey keskiyle fazlalık kısımları kırmak daha sonra da kalından inceye doğru zımparayla zımparalamak. Ama aslında "Kaptan mağara adamı" konseptiyle farklı bişey yaratmayı da deneyebilirsin. "Caveman mod" Öküz ölüsü gibi olmuştur şimdi o...

Benimde aklıma ilk bu geldi yemin olsun :) çakıl taşlarını felan al yapıştır olmadı fayans kapla olmadı mozaik taşlarından zeugma portresi çiz :D sanatsal bişey çıkar ortaya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Mayıs 2012; 1:05:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Arkadaşlar olan olmuş biraz çözüme yönelik konuşsanız şimdiye böyle bir sorun yoktu.

Çözüm bu işte. Sabırla oturup kalından inceye doğru zımparayla zımparalamak... Yanlış macun, yanlış uygulama, yanlış sonuç... Azıcık olsun konuşmayalım mı yani Çözümü budur: Zımpara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

-"Macun çekmeyi nasıl başardınız?"

Benimde aklıma ilk bu geldi yemin olsun :) çakıl taşlarını felan al yapıştır olmadı fayans kapla olmadı mozaik taşlarından zeugma portresi çiz :D sanatsal bişey çıkar ortaya :D

Fena fikir değil! Gerçekten değil! GSF'de baş tacı yaparlar adamı Müzenin lobisine de konabilir. Müzede kamufle olur laptop... İyi fikir.

• Sonuç ne hocam, bir ses seda ver.
  • ne oldu hocam artık resimler yok :D
  • şunu uplamayın ya gece gece güldüm yine
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.