Şimdi Ara

LAPTOP Boyama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
11.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah arkadaşlar.

@Cainsonant

2 kat boya ve 2 kat primer. zımparalar 100lük, 320lik ve 1200 lük.
  • abi çok mütavazilik yapmışsın. Buna da pek profesyonel sayılmaz diyosan yani.... bi de sökmeden. vallaha helal olsun. adamlar biliyo işi. bi de benim hp ye el atsanız dadından yenmez :D ben kaplatırmayı düşünüyorum klasik carbonla. bostancı sanayisine gidicem büyük ihtimal. 3M olandan alıcaz artık napalım. yapmışken 1 kez yapıyım diyorum bu yüzden sökmeyi de düşünüyorum. inşallah elimde kalmaz :D
  • Hakan sağol yorumun için. Sökerek yapmak her zaman daha iyi. Çok daha iyi çalışmanıza olanak verir. Ben biraz zorlandım bantları vs yapıştırırken. Bir de sadece maket bıçağı falan olmuyor. Neşter gibi bi alet olsa üstünde daha ne oynamalar yapardım. eğer sökerek çalışıcaksan, çok iyi. Ama tabii ki sökme işinden anlamıyorsan hiç deneme. Çünkü bu aletler çok alengirli. Benim cihazı ben parçalasam kesin elimde kalırdı. İyi ölçüp tartmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02AN -- 22 Ocak 2011; 17:12:04 >
  • haklısın. sökme videosu buldum bir tane. ayrıca çok ısınıyor fan temizliği de düşünüyorum. anlayacağın bu fanın sesi gözümü fena karartmış durumda :)
  • Hocam gayet güzel olmuş fakat boyanızı iyi seçseydiniz sıcak yüzünden deri içerisine karışıp bi tatsızlık çıkartmasın sonra ? Laptop falan için özel boya kullanılıyor diye duymuştum bir yerde
  • Hakan kolay gelsin o zaman

@DeHsHeT hocam deri içine derken, yani ele kola vs mi demek istiyorsunuz ? sıcaklaık mevzusunu sordum sorun çıkarmaz dediler. bir de kaliteli boya kullandım.

ama merak ettim dediğiniz şeyi.
  • eline emeğine sağlık çok güzel olmus
  • Çok güzel olmuş eline sağlık
  • Eskiden kat kat güzel olmuş güle güle kullanın.
  • eyvallah beyler. daha iyisi sizin olsun.
  • ortalığı çok dagıtmışsın alsaydın bir dış cepe boyası fırçayı da beleşe verirler istersen.
  • tbr çok gzl olmuş
  • Cok iyi olmuş ... Beğendim (Y)
  • Hocam çok güzel olmuş tebrik ederim..
  • Cesurca bir iş.Ben olsam yapmazdım.
  • gözden çıkarmış yoksa boyamaz
  • Arkadaşlar sağolun.

Bu arada parçalamaya cesaret edemediğim için böyle yaptım. Ki iyi bi maskeleme bandı ile sorunsuz halledersiniz.
  • gayet güzel olmus tebrik ederim. sökme işine girmemeniz bi yandanda iyi oLmus.

söktükten sonRa bide toplaması var
  • Gerçekten çok iyi güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.