Şimdi Ara

LAPTOP Boyama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
11.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan456

haklısın. sökme videosu buldum bir tane. ayrıca çok ısınıyor fan temizliği de düşünüyorum. anlayacağın bu fanın sesi gözümü fena karartmış durumda :)

aklında bulunsun cihazı söker ken düzgünbi açıdan ceptelefonunun kamerasını koy sen sökerken video çeksin takıldığın noktada bakarsın bazen kablolar oluo tekrar toplarken karıştırıo insan bu nerden dolaşıodu diyebide aman diyim o iş için bi masa ayır başka hiçbişey olmasın ...
  • İyi cesaret bence çok ii olmuş
  • on numara olmuş eline sağlık
  • Güzel olmuş. İşçilik 10 numara..
  • bence çok iyi düşünülmüş ve emek verilmiş bir çalışma ancak sprey boya ile azami sonuç alınmıyor.

100gr oto boya= +-5TL boyacı= 0-20TL hesabıyla boya tabancasıyla bir kaç kat atılıp vernik vurulursa her zaman için daha canlı görünen,dayanıklı ve kaliteli sonuç elde edilir.
  • Tek kelime ile mükemmel...
  • Tuşları söküp onlarıda uyumlu bir renge boyasan daha hoş bir görünüş olur. Kapalı haline hayran kaldım bir laptop alıp çıkartma yapasım geldi doğrusu :)

Başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan34

on numara olmuş eline sağlık

çok iyiymiş
  • Eline sağlık çok hoş duruyor.
  • gerçekten çok güzel duruyor bnde laptobumun üstüne şebnem ferah yapmak isterdim :))
  • Oldukça başarılı bir çalışma fakat göründüğü kadar kolay değil gibi.
  • harika olmuş güle güle kullanın oldukça başarılı ve profosyonelce olmuş
  • Gayet Güzel olmuş Neden böyle bir sade renk seçtiğini merak etmiştim ki videonun sonunda merak ortadan kayboldu
  • Bu blues çok ünlü .
  • Şahane olmuş eline sağlık Benim laptop daha yeni sayılır.Eskiyince bizde el atarız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picco_z -- 4 Temmuz 2011; 19:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Şahane olmuş eline sağlık Benim laptop daha yeni sayılır.Eskiyince bizde el atarız artık

Gerçekten eskimesini bekliyorum ben de... Süper oluyor tam istediğin gibi.
  • ağzım açık kaldı valla
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar övgüleriniz için. Gerçekten zor, biraz sabır gerektiriyor. Boyanın kuruması, katları atmak vs.

@Confusion hocam kesinlikle haklısın. Spray boya ile azami sonuç almak zor. Ben bu işe yurt dışında giriştiğim için o boya tabancaları vs kaç euroydu bilemiyorum. Bütçem kısıtlıydı biraz. Aldım 35 euroya bütün gerekenleri, yarısı da kaldı. Burada daha ucuza hallolur kanaatindeyim.

@marcassin tuşları sökmek demek laptopı parçalamak demek :D o yüzden girmedim hiç o işe.
    Ama klavye azerty olduğu için, qwerty kullanayım diye ona da bi çözüm buldum sayılır.

@erdemfb12 ben de severim şeboyu. Ancak BB nin bu görüntüleri laptop üstünde çalışmaya çok müsait.
    Şebonun bu tarz bi siyah beyaz görüntüsü var mıdır emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02AN -- 7 Temmuz 2011; 3:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

tebrik ederim güzel olmuş. fakat içini boşaltıp yapsaymışınız sanki daha rahat olurdu yinede güzel olmuş..

aynen içini boşartsaydınız çok daha rahat olurdu ekranı parçalamak biraz zordur ama ekran çerçevesinide boyama şansınız olurdu

yinede elinize sağlık çok başarılı
  • Benim bı arkadaşımın da aynen böyle bilgisayarı vardı üstüne kursun kalem ile stewie çizmişti çok güzel duruyordu ama bu aşmış tabi ama kursun kalemle çizilenin gercekten ayrı bı havası varmış :) çok güzel olmuş gercekten elinize saglık :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.