Şimdi Ara

Laptop bakımı ve temızlıgı ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar lenevo z510 sersı lapop alalı 5 yıl oldu ben hıc ıcını felan temızlemedım sadece dıs temızlık bıde kendındne fan temızlemesı var onu kaullandım sımdı sormak ıstedıgım konu bu ıc temızlıgını tozlarınıı termal macunununu ve daha yapılması gerkeen ıc ve dıs temızlıkte olmazsa olmazlar neledır laptop ılerıde skıtnı ve arıza vermemesı ıcın temızlıgı nasıl olmalıdır netesekkurler

• sök-tak işlerine aşinaysanız youtube videoları eşliğinde ufak ufak söküp fanları temizleyebilir, termalleri yenileyebilirsiniz. termal yenileme çok fark ettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

sök-tak işlerine aşinaysanız youtube videoları eşliğinde ufak ufak söküp fanları temizleyebilir, termalleri yenileyebilirsiniz. termal yenileme çok fark ettirir.
    pekı bu laptop ıc temızlıgını hıc yapmazsa ılerıde ne gıbı sorunlar olur sartmı bu termaz macun ve dıger ıslemler
  • IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    değil ama bilgisayar parçalarının baş düşmanı toz ve ısıdır. kullandığınız ortama, kullanım sıklığına, cihaz ısısına ve fan sesine göre temizlik yapıp yapmamaya karar verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temiz Oda Bakım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.