Şimdi Ara

Laptop aynı arızayı 2 defa yaptı. İade edebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus f3m serisi laptop aldigim hafta ariza verdi. sag menteşe yerinden çikmiş oynuyordu. sanirim bu bağlantı kablolarına zarar verdiği için ekranda aşırı karıncalanma oluyordu ve çok rahatsızlık veriyordu. neyse asusa gönderdim halledip geri gönderdiler. 4 ay sonra aynı arıza tekrar etti. bugün tekrar servise göndermeyi düşünüyorum ama yeniden tekrar edeceğini düşünüyorum. benim bildiğim bi ürün aynı arızayı iki defa tekrar ederse veya bir sene içinde 4 farklı arıza verirse iade etme hakkı doğuyor. ben şimdi bu ürünü yenisiyle değiştirmelerini veya iade almalarını talep edebilirmiyim. daha doğrusu böyle bir hakkım var mı?

bu konuda bildiklerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

saygılar.

• Asus'un iade alacağını kesinlikle sanmıyorum.Garanti belgesini iyice inceleyip ondan sonra tüketici haklarının verdiği hakları da kullanarak belki bişeyler yapabilirsin ama Asus'tan kimsenin para iadesi aldığını ya da ürün değişimi yaptığını duymadım..

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • Bugün Asus Yetkili servisi aradım. Dedim 2 defa aynı sorunu yaparsa para iadesi ya da ürün değişimi olabilir mi diye sordum. Evet ancak 3 kere aynı hata 5 kere farklı hata yapması gerekiyor dedi. Yani Asus 3 defa aynı sorundan dolayı hata veren bilgisayarı değiştiriyorlar-para iadesi ediyor.. 2. kez aynı hatayı verdi benim bilgisayar inşallah 3. yü de yakında verecek . Yarın göndereceğim 2. hata için.

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • bilgisayarının bozulması için dua eden ilk insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

bilgisayarının bozulması için dua eden ilk insan

Zamanında en ucuza 1815 Ytl ye almıştım Bilgisayara baktıkça KOCA BİR KAZIK görüyorum. Para iadesi için de işimiz böyle bozulmasını beklemeye kaldı.. Dua mua Bi şekilde bozulması lazım bu lanet şeyin... 1815 ytl ye şuan en kralından bilgisayar alırım. Siz de dua edin benim için..

• Ayıp ya walla insanı kendi parasıyla rezil ediyorlar.
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.