Şimdi Ara

Laptop alt kapağı açık sorun olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar konuyu dogru yere actigimdan emin degilim eger yanlis yerse ozur dilerim.. Bi sorum olucakti laptobun alt kapagi acik kullanilirsa tozlanmadan baska bi sorun cikarmi ??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: claude

düz ve tahta bir zeminde (masa/sehpa ve fazla oynatmadan) kullandığın sürece hiçbir sorun olmaz

Hocam duz olmasi şart ama tahta bi zeminmi gerek illa ?

• Laptopun alt kapağını açma ihtiyacını neden hissettiniz, bunuda bildirirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Islak bir zemine koymadığınız ve fazla oynatmadığınız zaman tozlanmadan başka sorun olacağını sanmıyorum.
  • IVBACK kullanıcısına yanıt
    tahta olması şart değil tabiki ama iletken olmamasına dikkat et kullanacağın malzeme !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coneanes

Laptopun alt kapağını açma ihtiyacını neden hissettiniz, bunuda bildirirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Islak bir zemine koymadığınız ve fazla oynatmadığınız zaman tozlanmadan başka sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam şuan oyleni ihtiyacim yok sukur sadece ilerde deneyenilirim ve birazda merakdan ısıda baya bi dusus olsa gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

quote:

düz ve tahta bir zeminde (masa/sehpa ve fazla oynatmadan) kullandığın sürece hiçbir sorun olmaz

Hocam duz olmasi şart ama tahta bi zeminmi gerek illa ?

Yok mermer veya plastik de olabilir. Yeter ki demir, alüminyum gibi statik elektrik oluşturacak bir zemin olmasın.

Tesekkurler hocam

• açık olan alt kapak soğutucu bölüme denk geliyorsa sorun olabilir
    soğutucu blokların soğuması için gerekli olan hava sirkülasyonu bozulabilir
    özellikle sıcak olan havalarda sorun çıkabilir
    bu durum laptop marka modeline göre değişir
    eğer fan normalden fazla çalışıyor ise bir sorun var demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

açık olan alt kapak soğutucu bölüme denk geliyorsa sorun olabilir
    soğutucu blokların soğuması için gerekli olan hava sirkülasyonu bozulabilir
    özellikle sıcak olan havalarda sorun çıkabilir
    bu durum laptop marka modeline göre değişir
    eğer fan normalden fazla çalışıyor ise bir sorun var demektir

Hocam peki kapagi cikarip altina sogutucu koysak

• quote:

quote:

Laptopun alt kapağını açma ihtiyacını neden hissettiniz, bunuda bildirirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Islak bir zemine koymadığınız ve fazla oynatmadığınız zaman tozlanmadan başka sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam şuan oyleni ihtiyacim yok sukur sadece ilerde deneyenilirim ve birazda merakdan ısıda baya bi dusus olsa gerek

Masaüstü kullanıyorum, kasanın yan kapağını açtığımda ısıda bayağı bir düşüş yaşadım fakat yaz aylarında havada bunaltıcı bir sıcak olduğunda düşen sıcaklık fazlasıyla artıyor ve kasanın kapağı kapalıyken kendi içini soğuttuğu için daha iyi performans alıyorum. Yazın açık kapakları kapatmanızı öneririm. Altına soğutucu koyacaksan laptoplar için yapılan düz bir zemin üzerine, alt tarafa takılmış olan 2 - 3 fanlı soğutma sistemleri var onları öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coneanes -- 12 Mart 2014; 18:26:57 >

• quote:

quote:

quote:

Masaüstü kullanıyorum, kasanın yan kapağını açtığımda ısıda bayağı bir düşüş yaşadım fakat yaz aylarında havada bunaltıcı bir sıcak olduğunda düşen sıcaklık fazlasıyla artıyor ve kasanın kapağı kapalıyken kendi içini soğuttuğu için daha iyi performans alıyorum. Yazın açık kapakları kapatmanızı öneririm. Altına soğutucu koyacaksan laptoplar için yapılan düz bir zemin üzerine, alt tarafa takılmış olan 2 - 3 fanlı soğutma sistemleri var onları öneririm.

Degerli yorumunuz ve tavsiyeniz icin cok tesekkurler hocam. Sogutucum var 25 liralik bisi ve yetiyo isinan bi leptoba sahip degilim cok sukur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.