Okulumuz için birden fazla laptop alımına gideceğiz. şuan 6 tane laptop düşünülüyor. Herbiri için 1000-1100 lira gibi bir bütçemiz var.
Sizce kullanım amaçlarımız doğrusunda hangi marka/model laptop almamız gerekir. Laptoplar günde 8-10 saat civarı sınıflarda açık duracak ve sunum/internet ödev vb. ihtiyaçları karşılamaya yönelik olacak.
Teknik servis olarak Okulumuz Bursa'da ve Bursa'dan kolayca servise yollayıp yine kolayca geri alabileceğimiz bir teknik servis ağı olmalı.
Son olarakta laptoplarda genel olarak 2 yıl garanti var. Lise olarak okulumuz 4 yıllık bir okul olduğu için her laptopun en az 4 yıl garantili olmasını istiyoruz.
Garanti hakkında şöyle birşey duyduk " 2 yıllık garantinin üstüne yaklaşık 50 TL gibi bir para vererek garanti süresi 4 yıla uzatılabiliyormuş." bu duyduğumuz doğru mudur?
Birkaç gün içinde laptopları almaya başlayacağımız için acil olarak sizden laptop önerisi bekliyorum.
stabil çalışan cihazlardır lenovolar..kasa olarak da son derce sağlamdırlar..bende y530 var kaba filan ama taş gibi de sağlam ısınma sorunu yok........
peki toplu alımlarda indirim yapan biryer veya garanti konusu hakkında bir bilginiz var mı ?
Lenovo' nun servisi gayet iyidir... Alırken ben de dikkat etmiştim
Casper yada Vestel'e bakın servis konusunda...yada bence en iyisi Dell'e bakın. En iyi servis hizmeti onlarda
quote:
Orijinalden alıntı: gsromeo
Casper yada Vestel'e bakın servis konusunda...yada bence en iyisi Dell'e bakın. En iyi servis hizmeti onlarda
f/p oranı olsun ihtiyaçları karşılaması olsun. Yeterli mi ? Bu arada bir arkadaşım demişti Casper sadece markadan ibaret diye. Doğru mudur o ?
Bu arada Garanti süresi olayını bilen yok mu :S
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
quote:
f/p oranı olsun ihtiyaçları karşılaması olsun. Yeterli mi ? Bu arada bir arkadaşım demişti Casper sadece markadan ibaret diye. Doğru mudur o ?
Bu arada Garanti süresi olayını bilen yok mu :S
evet hala bekliyorum
quote:
quote:
quote: