Şimdi Ara

Laptop Alacagim Lutfen Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu daha once de acmistim fakat simdi kesin aliyorum 2 tane laptop arasinda kaldim asus n6vz ve lenovo y500 sli modeli bu 2 sinden birini alacagim hangisini tercih etmeliyim bu konu cok acilmis olabilir ama son bir yardim ayrica baska pc lerde onerebilirsiniz 2000 2200 civari en son cikacak deger lutfen yardim edin hangisi beni daha cok idare eder oyunda oynayacagim performansta iyi olmali en az 4 sene kullanacagim

• YOK MU YARDIM LUTFENNNN ACILLLL
  • hocam y500sli alın kafanız rahat olsun. burda ana konusuda var orayıda araştırın. Sırf bugün 3 arkadaşımız aldı hergün en az 1 arkadaş alıyor desem abartı olmaz.
  • Msi ge60 serisine de bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

hocam y500sli alın kafanız rahat olsun. burda ana konusuda var orayıda araştırın. Sırf bugün 3 arkadaşımız aldı hergün en az 1 arkadaş alıyor desem abartı olmaz.

onlar nereden aldilar ben bulamiyorum internette yok fiyat olarakta uygun bir yerden almam lazim 2013 uretim olduggunu nasil anlayacagim 2012 lerde hep problemler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

hocam y500sli alın kafanız rahat olsun. burda ana konusuda var orayıda araştırın. Sırf bugün 3 arkadaşımız aldı hergün en az 1 arkadaş alıyor desem abartı olmaz.

onlar nereden aldilar ben bulamiyorum internette yok fiyat olarakta uygun bir yerden almam lazim 2013 uretim olduggunu nasil anlayacagim 2012 lerde hep problemler var

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377

buyrun hocam sli sorunsuz 2013 seri

16gb ssd var oraya yazmamışlar kafanız karışmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam burda sli diye bir ibare yok ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam burda sli diye bir ibare yok ama

evet yok ama sli

bu arada 1920*1080 çözünürlüklüler slidir hatırlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Haziran 2013; 1:54:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

evet yok ama sli

tmm yani full hd ler sli dir ama 2013 uretim oldugunu nerden anlayacagim sli lerin hepsi 2013 de mi uretildi
  • quote:

quote:

quote:

evet yok ama sli

tmm yani full hd ler sli dir ama 2013 uretim oldugunu nerden anlayacagim sli lerin hepsi 2013 de mi uretildi

59-360470 seri nolu alet 2013 sli ve sorunsuz seridir http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377 Vatandan başka yerde satılmıyor sorunsuz sli seri

• Tmm tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.