Şimdi Ara

Laptop ağ bağlantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde ACER ASPİRE 5742 G Modelli laptoptan Wireless aracılığı ile sorunsuz olarak girebiliyorduk fakat dün açtığımızda aşağıdaki resim geldi ag kablosu takılı değil diyor e zaten biz wirilessle bağlanıyoruz başka bağdaştırıcı göstermiyor ne yapmamız gerek lütfen yardım edin. Teşekkürler...

Laptop ağ bağlantısı sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Spotflux (VPN) programı yüklediniz mi yakın zamanda? Bana da geçenlerde aynı sorunu yaşatmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZéuS

Spotflux (VPN) programı yüklediniz mi yakın zamanda? Bana da geçenlerde aynı sorunu yaşatmıştı.

hayır hocam nasıl çözdünüz lütfen yardım edin
  • Kabloyla baglanin enternetle arayuze baglanip yeniden yapilandirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Kabloyla baglanin enternetle arayuze baglanip yeniden yapilandirin

hocam daha detaylı anlatsan kabloyla bağlanınca oluyor modem programı masaüstü pc'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

quote:

hocam daha detaylı anlatsan kabloyla bağlanınca oluyor modem programı masaüstü pc'de

Mobildeyim modem arayüzüne girin belki modemden sorun vardır biri oynamistir bunlar olabilir

• quote:

quote:

quote:

Mobildeyim modem arayüzüne girin belki modemden sorun vardır biri oynamistir bunlar olabilir

baktım ama laptoptan kaynaklanan bir sorun ama ne sistem geri yüklemede yaptım yok eskiden laptopun üzerindeki wiriless ışığı yanardı şimdi oda yanmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar ağ sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

baktım ama laptoptan kaynaklanan bir sorun ama ne sistem geri yüklemede yaptım yok eskiden laptopun üzerindeki wiriless ışığı yanardı şimdi oda yanmıyor..

wireles ışığı yanmıyorsa kapatmış olabilirsin.klavye üst tarafında ag simgesini gösteren bir tuş olmalı. sol attaki fn ile o tuşa bas. wifi açılır. sorun kalmaz. zaten resimdeki gözüken sadece lan için. yani kablolu. sana kablosuz ağ lazım. dediğimi yap. bakalım olcakmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

quote:

quote:

quote:

wireles ışığı yanmıyorsa kapatmış olabilirsin.klavye üst tarafında ag simgesini gösteren bir tuş olmalı. sol attaki fn ile o tuşa bas. wifi açılır. sorun kalmaz. zaten resimdeki gözüken sadece lan için. yani kablolu. sana kablosuz ağ lazım. dediğimi yap. bakalım olcakmı?

Onu bende hesapladim biliyordur diye düşündüm bayadir görüyorum hukukcuyu

• fn+f serisi bir tuşta wireles işaretine bas aktif olur olmazsa 2. yönteme geçeriz bilgisayarıma sağ tık yapıp orda yönette hizmet ve uygulamlar olması gerek ordan da yapabilirsin kablosuz ağdan tarif ederim sen dene de bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando_alp

fn+f serisi bir tuşta wireles işaretine bas aktif olur olmazsa 2. yönteme geçeriz bilgisayarıma sağ tık yapıp orda yönette hizmet ve uygulamlar olması gerek ordan da yapabilirsin kablosuz ağdan tarif ederim sen dene de bi

Denedim Fn'den fakat yine bi değişiklik olmadı hizmetlerden hepsi aktif kablosuz felan filan
  • LaunchManager Application bunu acerin sitesine gir ve kendi modelini seç bunu indir ve fn tuş kombinasyonunu etkinleştir büyük ihtimal olacaktır eğer dahada olmamakta ısrar ederse biz onu hiç kapanmamak üzre çalıştırırız :)
  • quote:

LaunchManager Application bunu acerin sitesine gir ve kendi modelini seç bunu indir ve fn tuş kombinasyonunu etkinleştir büyük ihtimal olacaktır eğer dahada olmamakta ısrar ederse biz onu hiç kapanmamak üzre çalıştırırız :)

:) hocam çözdüm sorunu arka kapağı açtım kart yerinden çıkmış onu taktım düzeldi teşekkürler :)
  • quote:

quote:

LaunchManager Application bunu acerin sitesine gir ve kendi modelini seç bunu indir ve fn tuş kombinasyonunu etkinleştir büyük ihtimal olacaktır eğer dahada olmamakta ısrar ederse biz onu hiç kapanmamak üzre çalıştırırız :)

:) hocam çözdüm sorunu arka kapağı açtım kart yerinden çıkmış onu taktım düzeldi teşekkürler :)

Fazla uğraşmışsın o zaman. Sadece bir hareket işini bitirmiş. Çok illet olurum böyle durumlarda. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.