Bildirim
laptop adaptörünün laptopa girdiği delikteki ince çubuk sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Walla cihaz kapalı iken dibine japon dökmeyi deneyebilkirsin veya cihaz açılıp tamiri yapılacak. -
japonu sürünce alet sakata gelmesin..içine falan kaçarmı acaba..yada akım iletisinde zafiyet olurmu adaptörü takınca -
japonla felan sabıtlenmez o servıste soket gırısının degısmesı lazım arkadasım -
fos kardeşim
dediğin olay pahalı bi olaymıdır.. -
Sakın japon filan süreyim deme. bi daha cihaz elektrik almayabilir.Japon iletken değildir. -
Öncelikle sakın japon dökme.Sanırım arkadaş şaka yapmış.O tür uçlar (bende de aynısı var) değişmiyor.Garantisi varsa servisle görüşebilirsin.Ama diğer servisler kabloyu koparıp
ucu değiştirmeyi öneriyorlar.Ya da en azından benim gittiğim servis bana bunu önermişti.(Benim ucum bozulmamıştı şarj cihazı bozulmuştu)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- pineview nedir
- page fault in nonpaged area
- bios şifresi nedir
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- suya düşen telefon
- secure boot nedir
- ekran kartı resetleme
- windows ekran görüntüsü alma
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X