Şimdi Ara

LAPTOP'a Başka Bir Monitör Takmak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
32.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim bir sorunum var, şimdi laptop'un arkasında monitör girişi var, ben oraya bir monitörün kablosunu taktım ve bilgisayarı başlattım, normal olarak şöyle olması gerekiyordu. dizüstünün ekranının çalışmaması sadece taktığım monitörün görüntüsünün gelmesi gerekirdi ama öyle olmadı;

başlarken windows yazısı çıktığında yükleme çubuğu göründüğünde taktığım monitör gösteriyor burada herşey yolunda laptopun ekranı simsiyah ama daha sonra bilgisayarın masaüstü çıkınca otomatik olarak diğer taktığım ekran kararıyor ve laptop un kendi ekranı başlıyor..

acaba ne yaparsam istediğim gibi olur arkadaşlar, sadece taktığım monitörden görmek istiyorum ben.

• her lap topta klavyedeki harf renklerinden farklı renkte küçük yazılarla FN falan yazar.Genellikle CTRL ile Alt tuşu arasındadır.İşte bununla birlikte Monitor ikonu olan F5 tuşuna basarsan önce harici monitor tekrar basarsan hem laptop hem harici monitor tekrar basarsan sadece laptop monitoru çalışır.
    Sky_Walker®©
    Mimaroba Sinanoba Bilgisayar Teknik Servis
  • geforce 8400 ekran kartı destekler mi?
    nasıl öğrenebiliriz?

20" lcd takmak istiyorum laptopa .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıskra

her lap topta klavyedeki harf renklerinden farklı renkte küçük yazılarla FN falan yazar.Genellikle CTRL ile Alt tuşu arasındadır.İşte bununla birlikte Monitor ikonu olan F5 tuşuna basarsan önce harici monitor tekrar basarsan hem laptop hem harici monitor tekrar basarsan sadece laptop monitoru çalışır.

Siz bunları yapın FN tuşu + Sanırım F5 O zaman değişecektir büyük ihtimalle. Ama bakın F tuşlarının altında değişik ifadeler var orda Monitör / Laptop vs. resmi olacaktır.
    Sky_Walkerin söylediği yöntemi kullanın sürekli monitöre bağlı kullanacaksanız.
    tüm notebookların ekran kartı bunu destekler biosunda da bu seçenek vardır.

masaüstünde sağ tuş> özellikler > ayarlar > buradanda ekran ayarları vardır

tek ekran, çift ekran, 2.ekran, tv, tv+anaekran gibi özellikleri ayarlarsan herdaim kalıcı olur

sen bir daha normala çevirene kadar seçtiğin ekranı kullanır.
    İzmir'liyizGÖZTEPE'LİYİZ

BAŞARIYI DEĞİL SEMTİMİZİ SEVDİK!
  • bende yenı laptop aldım arama monıtor çalışmamiştı arama seçenegını kullanarak bu sayfayı buldum konu güncel olsun herkez faydalansın fn f5 tusunu burdan ögrendim sagolun
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.