Şimdi Ara

LAPTOP+5.1 ses sistemi.. NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben daha önce bu forumda external ses kart aldıgımı(creative) ama girişlerin farklı oldugu için ses sistemim ile uyuşmadıgını solemiştim. ona bir care bulamadıgımız için ses kartnı geri verdim. Ama şimdi ne olacak??? güzelim X-530 lar bana ööölece bakıp duruyolar... şimdi haklısınız lap top a 5.1 senin ne haddine ama arkadaşlar ev içindeyken işe yarıyo... nese araştırmalarım sonucu creaitve in slot seklinde olan ses kartını buldum ama o da ses sisteminden 1.5 kat daha pahalı... şimdi noolcak... tek çare o mudur yani bu uçsuz bucaksız siber alemde????

• kesinlikle crative audigy 2 zs pcmcia giriş tipindeki ses kartını öneririm. laptopun pcmcia slotuna sokuyorsun ve iş tamamdır aşırı kaliteli ve çok fazla özelliği var. cevahir ep de fiyatı çok uygun kaçırma derim...
  • kardeş çok sapl da 1. si ben ankaradayım ve cevahir EP ye ulaşmam zor biras. 2.si tek çözüm bu mu acaba??
  • valla cevahir ep de en uygun fiyatmı bilmiyorum ama ben aldığımda baya ucuzdu. tek çözüm bu değildir elbbet ama benim dediğim iyi bir çözüm :) bu arada umarım x-fi ve üst sınıf ses kartları sayesinde audigy 2 zs nin fiyatı düşer de herkes alır çünkü gerçekten çok güzel ses veriyor. live larla alakası yok
  • valla biraz daha para topla senin tek caren bu kart gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.