Şimdi Ara

Laptobun ekran kapağı kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde hp Hewlett Packard laptop beyaz var bilgisayarı kullanırken tam işim bitti kapağını kapatırken kapanmasını engelleyen birşey olduğunu farkettim zaten birden oldu bu bilgisayarı açtığımda böyle birşey yoktu kapatınca oldu bilgisayarı hiçbir şekilde hasar yere düşürme yada biryere çarpma olmadı sonra bataryayı çıkardım belki ondandır diye ondan değilmiş şimdi bataryayı takamıyorum kapağı kapamak istiyorum ekranın araları açılıyor bir yardımcı olursanız sevinirim garantisi yok yeni bitti 2015 yılında aldım bilgisayarı bilgisayarcıya götürsem pazartesi günü acaba ne der ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç birşey anladım yazdıklarınızdan bi resim felan atarsanız yardımcı olabilirim.
  • Yani laptopu kullanıyordum işim bitti tam laptobun ekran yokmu kapağı hani açıyon kapatıyon kenarda menteşeleri var laptobu kapağını bir türlü kapatamadım kapanmasını bir şey engelliyor resim atıcam evet resimi attım şu linke tıklayınız beyaz hp laptop var ben çektimhttps://hizliresim.com/G00A4V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayceyhan5 -- 9 Temmuz 2017; 4:05:09 >
  • menteşede bi sorun var gibi anlattığın kadarıyla.
    resimden bişey anlaşılmıyor.
    elin bu işlere yatkınsa alt ve ust kasayı sök menteşeleri kontrol et bakalım.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Valla baktıkta yapamadık bugün pazar günlerden bilgisayarcılarda kapalı ancak pazartesi götürcem kapağı kapatmaya çalışıyoruz ekranın kenarları açılıyor daha çok kötü olmasın diye kurcalamadım bilgisayarcı baksın garantiside yeni bitti tam bozulma noktasına geldi şansa bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayceyhan5 E kullanıcısına yanıt
    Kapanmıyorsa zorlamayın. Menteşelerin içinden ekran wifi kamera kabloları geçer. İstemeden de olsa kablolara zarar verip başınıza iş alabilirsiniz. Kapanmıyorsa öyle kalsın o şekilde servise götürün.

• Bilgisayarcıya götürdüm.menteşeler kırılmış sol taraftaki zaten garantisi bitti cihazı alalı 2 sene oldu 2015 te aldım tam garanti bitti cihazda bitti :D bilgisayarcı dedi servisinden parça isticez dedi 250 tl civarında şuan param olmadığı için öyle durucak şimdilik param olunca yaptırcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.