Şimdi Ara

Laptobumun içini açtım(Packard Bell EasyNote TJ65) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R620 içini açmak çok zor. Altından vidaları sökülüyor ama üstteki klavye kısmından doğru açılıyor bilgisayar. Ayrıntılı bi anlatımı varmıdır acaba bu bilgisayarın sökme takma işlerini gösteren ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

R620 içini açmak çok zor. Altından vidaları sökülüyor ama üstteki klavye kısmından doğru açılıyor bilgisayar. Ayrıntılı bi anlatımı varmıdır acaba bu bilgisayarın sökme takma işlerini gösteren ?

o laptopda ısınma problemleri yaşıyan çokmuş internette ararsan you tube falan yazarsan ordan bulursun youtubedan baktım ben açanlara bi de internetten bazı siteler
  • Güzel iş çıkarmışsın, tebrikler.
    Fakat PCyi tamamen sökmeye gerek varmıydı? sadece fana erişsen yeterdi sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

Güzel iş çıkarmışsın, tebrikler.
    Fakat PCyi tamamen sökmeye gerek varmıydı? sadece fana erişsen yeterdi sanırım .

fana yetişmek için oraya kadar gitmem lazımdı hem daha iyi oldu heryerini sildim ve macunladım hem içinide merak ediyodum güzelmiş yani herkez açmayı denesin
  • Bende çıldıracağım. Oyuna giriyorum 30 dk sonra laptop kapanıyor bir elliyorum yanıyor! İçini açtım ama fan içeri doğru sadece bir bölümündeki kapağı açabiliyorum. Böyle giderse bende senin gibi yapacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaL!

Bende çıldıracağım. Oyuna giriyorum 30 dk sonra laptop kapanıyor bir elliyorum yanıyor! İçini açtım ama fan içeri doğru sadece bir bölümündeki kapağı açabiliyorum. Böyle giderse bende senin gibi yapacağım .

internetten kendi laptobunun içinin açılışını izle bn öle öle yaptım bide termik macun al sürersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Bende çıldıracağım. Oyuna giriyorum 30 dk sonra laptop kapanıyor bir elliyorum yanıyor! İçini açtım ama fan içeri doğru sadece bir bölümündeki kapağı açabiliyorum. Böyle giderse bende senin gibi yapacağım .

internetten kendi laptobunun içinin açılışını izle bn öle öle yaptım bide termik macun al sürersin

Çok iyi fikir. Teşekkürler. Tam olarak Youtube'a ne yazabilirim ? Open mı yazacağım ?

• quote:

quote:

quote:

Çok iyi fikir. Teşekkürler. Tam olarak Youtube'a ne yazabilirim ? Open mı yazacağım ?

"laptobun markası lay open" falan yaz markayı söle bnde arıyim illa bulursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

"laptobun markası lay open" falan yaz markayı söle bnde arıyim illa bulursun

Acer Aspire 5739G

• Yeterli bilgi ya da deneyim sahibi olmayan arkadaşlar bu konudan gaza gelip laptop sökmeye kalkmasınlar bütün mahalle bir araya gelseniz toplayamazsınız sonra Şaka bir yana hangi vida nerden çıktı, klavyenin tırnakları nereden nasıl açılır, hangi fiş nereye bağlanır hepsini bilmeniz gerekir. Sökmek her zaman takmaktan daha kolaydır. Adımları aklınızda tutamayacaksanız yaptığınız her şeyi HERŞEYİ bir kenara not edin ya da videoya kaydedin. Böylece geri giderek her aşamayı hatırlayabilirsiniz. Elinizde doğru aletler olduğuna emin olun. Vidaları yalama etmek istemezsiniz. Yenisini bulmak zor olabilir. Panel tırnaklarını, klavye tırnaklarını ve diğer birleşim yerlerini kırmak istemezsiniz. Dikkat edin! Garantisi devam eden ürünlere asla ellemeyin. Bir arıza çıkması halinde fanı temizleyeceğim sevdasına büyük maliyetli tamirler için ücret ödemek zorunda bırakılabilirsiniz. Yapacağınız işlemleri kendi sorumluluğunuz altında yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Yeterli bilgi ya da deneyim sahibi olmayan arkadaşlar bu konudan gaza gelip laptop sökmeye kalkmasınlar bütün mahalle bir araya gelseniz toplayamazsınız sonra Şaka bir yana hangi vida nerden çıktı, klavyenin tırnakları nereden nasıl açılır, hangi fiş nereye bağlanır hepsini bilmeniz gerekir. Sökmek her zaman takmaktan daha kolaydır. Adımları aklınızda tutamayacaksanız yaptığınız her şeyi HERŞEYİ bir kenara not edin ya da videoya kaydedin. Böylece geri giderek her aşamayı hatırlayabilirsiniz. Elinizde doğru aletler olduğuna emin olun. Vidaları yalama etmek istemezsiniz. Yenisini bulmak zor olabilir. Panel tırnaklarını, klavye tırnaklarını ve diğer birleşim yerlerini kırmak istemezsiniz. Dikkat edin! Garantisi devam eden ürünlere asla ellemeyin. Bir arıza çıkması halinde fanı temizleyeceğim sevdasına büyük maliyetli tamirler için ücret ödemek zorunda bırakılabilirsiniz. Yapacağınız işlemleri kendi sorumluluğunuz altında yapın.

bencede pek anlamıyan açmasın.bnm garanti süresi vardı ama pcle 30 dk oyniyim ısınıyodu koydum yukarı değerleri fena derecede azalma gördüm

• quote:

quote:

quote:

O kadar aramama rağmen bulamadım.

HP - DV6-3103ET

• temizlik imandan gelir derler.sözün ne kadar doğru olduğunu bir kere daha görmüş oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Danqer

temizlik imandan gelir derler.sözün ne kadar doğru olduğunu bir kere daha görmüş oldum :D

• hocam gerçekten değerler müthiş düşmüş,

dvd writteri değiştimem lazm bu aradada söküp temizlesem iyi olcak sanırım (3 yıldır içi temizlenmedi)

CriminaL! arkadaşın dediği gibi ''asus f3sg lay open'' diyerek aratıyorum ama saatlerdir sonuç yok,

forumuda tarıyorum bişey çıkmadı bakalm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipchikti

hocam gerçekten değerler müthiş düşmüş,

dvd writteri değiştimem lazm bu aradada söküp temizlesem iyi olcak sanırım (3 yıldır içi temizlenmedi)

CriminaL! arkadaşın dediği gibi ''asus f3sg lay open'' diyerek aratıyorum ama saatlerdir sonuç yok,

aramaya devam et illaki vardır bn 1 saat arama sonucu bulmuştum snn için bunu buldum bu arada aynı model değil ama belki yardımcı olur.izle yinedehttp://www.youtube.com/watch?v=dijqy9zqSsc&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 16 Temmuz 2011; 13:29:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zipchikti

hocam gerçekten değerler müthiş düşmüş,

aramaya devam et illaki vardır bn 1 saat arama sonucu bulmuştum snn için bunu buldum bu arada aynı model değil ama belki yardımcı olur.izle yinedehttp://www.youtube.com/watch?v=dijqy9zqSsc&feature=related

aynı model değil diye izlememiştim, ama dikkat edince seridekilerin (F3) kasalarıda aynı sanırım?

• @zipchikti

5 dk falan zaten izlemekten zarar gelmez klavyeyi çıkarmayıda gösteriyo
  • valla konuyu arkadaş kanıma girdi Asus A6VC yi söktüm bugün sabah :) ekranı ayırdım,klavye falan söktüm ama sadece anakartı üst kasadan ayıramadım bu kadarı bana kafi dedim ve geri topladım :) fanını falan temizledim ama pek fark olmadı bende aynı diyebilirim. :) ama amacım zaten sökebilirmiyimdi ve söktüm ayrıca youtube daki videolardanda yardım aldım :D güzel bi deneyimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

valla konuyu arkadaş kanıma girdi Asus A6VC yi söktüm bugün sabah :) ekranı ayırdım,klavye falan söktüm ama sadece anakartı üst kasadan ayıramadım bu kadarı bana kafi dedim ve geri topladım :) fanını falan temizledim ama pek fark olmadı bende aynı diyebilirim. :) ama amacım zaten sökebilirmiyimdi ve söktüm ayrıca youtube daki videolardanda yardım aldım :D güzel bi deneyimdi :D

fanı iyice sildiğine eminmisin ben bide termik macunuda sürmüştüm sen sürdünmü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.