Şimdi Ara

LAPTOBUMDA OLAN PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Abra A5 V1.1.2 bilgisayarımı yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım. İlk 4-5 ay hiç bir sorunum yoktu Skyrim'i,Shadow Of Mordor'u,Battlefield'ı falan Yüksek-Ultra civarı oynuyordum. Son 1 ay içinde ama muazzam bir performans düşüklüğü yaşıyorum. Neden böyle oluyor anlamadım bu bilgisayarı aldığımdan beri bir kere format attım. Şu anda zaten Windows 7 kullanıyorum.

Oyunlarımın hepsinde yüksek performanslı grafik sürücüsü ( GTX 860M ) seçili. Ancak anlamadığım bir şekilde FİFA 16'yı en düşük ayarlarda bile kasarak oynatıyor,bu çok garip değil mi aynı şey 2K15,Shadow Of Mordor,ETS için de geçerli ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Acaba sorun ekran kartından olmayabilir mi ? İşlemci ile alakalı olabilir mi bu sorun ? Lütfen siz bilgili makamlardan yardım bekliyorum.

@MonsterMusteriHizmetleri sizin de bilginiz varsa yardımlarınızı beklemekteyim.

• usta windows 7 ne allah için yıl 2016 olucak windows 7 öldü artık tabi bu olay windows la alakalı olmayabilir siz teknik servise bi gösterin en iyisi gerçekten garib bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VForOyuncu

usta windows 7 ne allah için yıl 2016 olucak windows 7 öldü artık tabi bu olay windows la alakalı olmayabilir siz teknik servise bi gösterin en iyisi gerçekten garib bi durum

Windows 8 vardı ben aldığım zaman W10 daha çıkmamıştı ve W8'i oyunlarda çok eleştiriyorlar diye W7 yüklemiştim. W10'a geçmeli miyim ki ?
  • abi sana tavsiyem zaman kaybetme hemen windows 10 a yükselt bence monster bile windows 10 u öneriyor driverler için felan bence en azından bari windows 10 yapmam diyosan windows 8.1 e felan yükseltmelisin
  • Başka fikri olan varsa yardımını alabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • driverlar güncellmi bide oyunu açarken sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır / yüksek performanslı nvidia yı seçin. win7 ile win10 nun oyun performanslı açısından suan bir farkı yok çünkü dx12 destekli oyun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

driverlar güncellmi bide oyunu açarken sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır / yüksek performanslı nvidia yı seçin. win7 ile win10 nun oyun performanslı açısından suan bir farkı yok çünkü dx12 destekli oyun yok :)

Nvidia Kontrol Panelinden onu ayarladım. Ekran kartı driveri güncel ama işlemcinin güncel mi bilemiyorum. İşlemciye de güncelleme geliyor mu acaba ? Birde Directx 11'i nasıl aktif hale getiriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

quote:

driverlar güncellmi bide oyunu açarken sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır / yüksek performanslı nvidia yı seçin. win7 ile win10 nun oyun performanslı açısından suan bir farkı yok çünkü dx12 destekli oyun yok :)

Nvidia Kontrol Panelinden onu ayarladım. Ekran kartı driveri güncel ama işlemcinin güncel mi bilemiyorum. İşlemciye de güncelleme geliyor mu acaba ? Birde Directx 11'i nasıl aktif hale getiriyoruz ?

dx11 aktfitir zaten işlemci güncelleme diye birşey yok cihaz tozlanmış olabilir ısınma varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

dx11 aktfitir zaten işlemci güncelleme diye birşey yok cihaz tozlanmış olabilir ısınma varmı ?

Dereceyi ölçen bir programım yok. Cihazı aldığımdan beri hiç temizlemedim çünkü ve benimde aslında aklıma direkt o sorun geldi. Dereceyi ölçebileceğim program var mı bildiğiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dereceyi ölçen bir programım yok. Cihazı aldığımdan beri hiç temizlemedim çünkü ve benimde aslında aklıma direkt o sorun geldi. Dereceyi ölçebileceğim program var mı bildiğiniz ?

AIDA64, Everets filan var

• swat1000 S kullanıcısına yanıt
    Sn. swat1000;

Size yardımcı olabilmemiz için 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı aramanızı ve arkadaşlarımıza yaşadığınız problemi iletmenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • kardeşim aslında senin pcinde bir şey yok sorun oyunda fifa 16 hatalı bir oyun bir ayar vardı onu yapınca düzeliyordu ben bulursam atarım özelden kafanı bozma windows 7 kullanıp kullanmaman sana bağlı ama tavsiyem 10 kur.
  • Aslında bilgisayarda sıkıntı olmaya bilir 5 6 ay sonra Windows dosyaları silip attığınız çerezler filan Windowsu yavaşlatıyor buda bilgisayarıda yavaşlatıyor format çekmek iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.