Şimdi Ara

Laneyi kazanabilmek için ne yapmalıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde oyunlarda lanelerde çok zayıf kalıyorum farm yapıyorum falan ama karşımdaki kadar iyi olamıyorum tflerde toparlıyorum laneyi kazanabilmek için önerileriniz nedir ?

• Hangi lane lanelere gore degisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dari alırsan karşındakine teq atabilirsin
  • Basit olarak rakibin ana hasar skilini farm almak için kullanırsa ya da boşa kaçırırsa trade girip kazanabilirsin. Herkes sıralasın liste oluşturalım burada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farm haras dengesini iyi olusturmalisin

• Karşı junglerın gank atmak için izlediği güzergahlara ward koymalısın.

Herkes 1er madde yazsın.
  • trade girer gibi yap ignite varsa kullansın kaç hemen 2. girişinde sen bas ignite kesin alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para kazanmak çok kolay
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce seviye atlamaya bak.

• Yazın beyler bizde bir seyler öğrenelim

• Takasa gireceğinde, inandır yemle güzelce, minyonlarının yanına kaç, minyonlarının hasarından faydalanarak kes.
  • Lanede çok fazla durma bir yerden sonra senin icin sıkıntı olur , ilk hadi en fazla 2. Itemi çıkmak için paran hazır olunca git

Koridoru ittirmiyorsan etrafındaki tarafsız canavarları al ama gidip maviyi kesme küçüklerini al

Trade için hasar kaynağını yada canını sıkacak stun gibi pasif yada skillerini kullanmasını bekle

Wardsızsan ve çok içine doğmadiysa geride duran adama canın azken trade girme , jungleı çıkar kötü olur

Normalde 7-9 arası ilk itemi çıkacak farm yapılır gerekirse 4 kişi ejderha alır ( jung ,supp ,adc koruma olarak skill atmadan mid sizi bekler)

Adc oynuyorsan , supportun yapacağını tahmin etmeye çalış yada ona söyle istediğin şeyi

• Farmda üstün ol ve ward al, ganklerde ölme. Bunları yaparsan lanei kazanmış sayabilirsin.
  • konuyu favorilere alıyorum
  • long sword yerine bi tane daha doran alabilirsin.
  • Laneyi kazanamıyorsan ve adam skillerini sana karşı tutturuyorsa sakın agresif oynama,ormancın işi bilmiyorsa eğer kule altı bile olsa farm yapmaya odaklanmalısın, hiç kill vermeyip bot-top giderek kill almalısın
  • Peki agresif oynayan koridora karşı ne yapabiliriz mesela geçen kayle almıştım annie vardı çok canımı sıkıyordu
  • poke
  • Mobil şampiyon seç ve ölümüne ittir. Karşı ormancının dikkatini üstüne çek. Geldiğinde kaç
    Bir kaç kez böyle yaparsan sonunda karşındaki ve ormancısı Ulti,Flash ne varsa salıyorlar çok eğlenceli oluyor genelde udyr oynarken yaparım ve karşı ormancı gelince kendi minyonlarımın arasında öldürüyorum
    - Hep totem alırım ama hiç kullanmam geldiğinde aradan sıvışabiliyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 23 Mayıs 2014; 0:12:21 >

• bir kac tane daha doran esyasi al
  • Trade olayından üstün çıkmaya çalış minion aggro olayınada dikkat et ek olarak doran eşyaları ile kazanabilirsin ama %70 oyunculuk ve picklenen champa bakar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.