Şimdi Ara

Lanet olsun sanırım bunalımdayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gerek yok.
  • Tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

Tamam

Bu da yeni moda oldu
  • öss sonrası klasik tablolar yarına düzelirsiniz hepiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi director -- 12 Temmuz 2008; 14:19:24 >
  • Noluyo ya bugün herkez Bunalımda...Herkez ölmek istiyo
  • ölemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmmm anladım
  • kıskandım şimdi
  • ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codest

quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

Tamam

Bu da yeni moda oldu

Buda DH'nın efsanaleri arasında yerini almalı

• unutmayı düşünün (;
    bn oks'ye qirdim ii qeçti yine bunaLımdayım
  • Ne kadar eğlenceli değil mi?
  • bende bunalımdayım kafayı sıyıracaam
  • Sebep
  • valla ben de bu yaşta hayattan zevk alamaz oldum.

nasıl bi duygu anlamadım ne yapsam canım sıkılıyor. bunalım mıdır nedir bilmiyorum ama hayat harbi sıkıcı gelmeye başladı. Dh bile tat vermiyor artık, yine de sıkıntıdan burdayım.
  • Lanet olsun dostum, zenci polis ortağım yaralandı! Kahrolası çete üyeleri...
  • Aynen OkyaNuS. böyle durup düşününce ne bileyim belki çok saçma olacak ama sanki hayat bu kadar yetermiş gibi bu saatten sonra yaşadığımdan bir zevk almayacakmışım gibi, böyle hiç bir şeyi düşünmemeyi istemenin tavana vurması gibi birşey...

Barnz suratımda hafif de olsa bir gülümseme belirttiğin için teşekkür ederim. Çok güzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Lanet olsun dostum, zenci polis ortağım yaralandı! Kahrolası çete üyeleri...

Lanet Olası Pislik Senin Tek Sorunun O Koca PoPonun O Koca Kafandan Büyük Olması
  • Sanırım bu dürtüler internetten sonra Türk gencinde ortaya çıktı.Şahsen bende bir çok şeyden zevk alamaz oldum.Düzenli bi hayatım var istediğim zaman gidip gezebiliyorum kızla aynı evde yaşıyorum ama yinede sıkıcı geliyor bir çok şey.Bazen düşünüyorum şunu yapsam farklı olurmu zevk alırmıyım diye ama nafile.Geçen boğaz'a yatla gezmeye gittim gene tık yok.Orda bile sıkıldım.Bi an önce eve dönsemde oyun oynasam diye düşündüm.Var mı böyle bir yaşam?Bunları gösteriş olsun diye değil ne kadar sıkıldığımı belirtmek için yazdım.Şimdi biri çıkar laf atar diye söylüyorum.Belkide erkenden yaşadığım için böyledir.Kimbilir.
    Farklı değilsin yani eddie.
    Takma kafana.Ama hiç değilse kendi adıma şunu söyleyebilirim.Sanırım aşık olursam kör kütük,dünya daha farklı görünür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.