Şimdi Ara

Lanet Olası Win32/AGENT.ODG Virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada yazdığım virüs bilgisayarıma bulaşmış.Ve temizleyemiyorumda.NOD32 temizleyemiyor.Diğer çoğu virüs programıda açılmıyor.

ComboFix ve HijackThisi denedim ama onlarda açılmadı.

Nasıl Silmeliyim bu virüsü?

• diğer antivirüs programlarını açılmıyor derken virüs engellemisin kastediyorsan güvenli modda tarat
  • spyware doctoru kullan banada aynısı olmuştu şimdi onu kullanıyorum çok memnunum..tavsiye ederim
  • Bilgisayarı güvenli modda da açtım.Virüs programları açılmıyor yani açılmıyor derken virüs programını bilgisayarıma kuruyorum.Masaüstündeki kısayola tıklıyorum açılmıyor.İşlemlerdende bakıyorum o program yok.

Spyware doctoruda denedim bulamadı.
  • Malwarebytes kurmayı deneyin.Biz bu şekilde işyerindeki önemli bir makineyi kurtardık.Küçük ama etkili program.
  • Avast kur.bilgisayarını yeniden başlat.bilgisayar açılışında tarama yapacak.taramayı yapmasına izin ver ve taramanın sonlanmasını bekle.bu olmaz ise g data antivirüs ve avira yükleyip deneyebilirsin.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 23 Mayıs 2009; 19:31:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Malwarebytes kurmayı deneyin.Biz bu şekilde işyerindeki önemli bir makineyi kurtardık.Küçük ama etkili program.

ksnlikle tavisye olunur. çok başarılı bir program.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.