Şimdi Ara

Lanet Olası Pasaport Başvurusu - Bağcılar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, şimdi bir pasaport başvurusunun nasıl işkenceye dönüştüğünü anlatacağım.
    Bağcılar emniyet müdürlüğü yakın diye randevuyu aldık , hatayı baştan yapacağımı nerden bilebilirdim.

Randevum 5.30 , saat 4.50 gibi ordaydım ve hemen yanında bir parkta biraz oturdum.Yanıma gelen tuhaf dayı yüzüme bakarak sigara yaktı ve dumanı resmen içimden geçti anasını satayım dayının sararmış bıyıklarını yüzümde hissettim.Ayağa kalktım dayı sen napıyosun dedim ,ne olcak yea sigara içemicez mi dedi pişkinlikte master yapmış şekilde.Yürü git dayı dedim elimde kalacaksın şimdi diye bağırdım ve çevrededeki teyzelerin sakin ol oğlum şeklindeki tezahüratlarıyla karakola yürüdüm.

Karakokolun önündeyim ve o da ne ? Karakolun kapısı kapalı.İçerisi emniyet müdürlüğü 17.00'a kadar Pasaport bölümü 19.00'a kadar çalışıyor ama giriş kapalı ne hikmetse.Sonra bağcılar halkına ayak uydurarak çıkıştan girdim turnikelerin üstünden atlayarak ve 1 tane polis yoktu çıkışta.Sonrasında içeride 20-30 kişiyi görünce rahatladım DH'de ki zebani csb'lerindeyim sanmıştım kendimi.Pardon abi pasaport bölümü kaçıncı kat diye soracağım birilerini ararken bir polis gördüm biriyle sohbet ediyordu abartmıyorum tam 6 kere sordum dönüp cevap vermedi.Sohbete devam etti ve birinden araba alıp markete gidip gelecem yeaa diye yalvarıyodu.Sonra Abiii baksana diye sesimi yükselttim önümden koşarak gitti arabaya ve bana çarptı bir de.Ulen önün bak a.. diye sövdüm geri döndü üstüme yürüdü bende yürüdüm ayırdılar.Muhtemelen bekçiydi..Yoluna gitti bende üst kata başvuruya gittim.

Başvuru odasına geldim , 1 tane memur çalışıyor içerde 15 kişi var tek kişinin işlemi 30 dk. sürüyor.Başvurmadan önce parmak izi veriniz yazıyordu bende beyfendi daha önce parmak izi vermiştim sanırım tekrar vermeme gerek yok değil mi, sizi uğraştırmayayım dedim.Adamda bekle kardeşim yaaa milletin işini bırakıp sana mı döneyim dedi.Tamam işine bak birader dedim ve ortam gerildi.Sonrasında ne numara ve ne randevu tek randevu alan enayi benmişim.Herkes giriyor atlıyor vs.Saat 5.30'da ben atladım yeter lan dedim , sonra bi kadın başladı bağırmaya çağırmaya benim sıram felan diye bende kadına bağırdım kardeşim randevum var şey ettik felan banane sıra benim diye bağırdı.Kadınla tartışırken bi adam atladı bağırmaya çağırmaya başladı ben 5 saattir bekliyom asphdap fjağfğ bişeyler salladı.Ben yine adamın üstüne yürüdüm polis bağırdı yine bu sefer.Susturdu herkesi ve numaratörü açtı kısaca adalet sağlanmış oldu.Ama o.. kadını önce aldı.

Sonrasında kardeşim bir tane orta yaşlı kadın geldi ve randevu almamış.Kapıdan girerken koşarak girmeye çalıştı yetişeyim diye ve yere düştü.Ayağını incitti.Ama sırası kaybolmasın diye ayrılmıyor inliyor yerinde.Hanımefendi isterseniz acile gidin bir bandaj yapsınlar sıranızı birini emanet ederiz dedim.Ve yok yeaaa ben gidecem sıramı alcaksını yer miyim dedi bu sefer bende yine tartışmaya başladı.Arkadaş kafayı yicem bu ne lan ? İnsanlar kafayı yemiş.

Beyler abartmıyorum bunların hepsi yaşandı ve sıfır abartı var.Bahçelievler nüfus müdürlüğünde 4 sene önce gittim başvuruya abartmıyorum 10 dk sürmedi.Burda 4 saatte zor yapabildim başvuruyu.
    BAĞCILAR PİŞMANLIKTIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 8 Ağustos 2017; 15:28:51 >

• istanbul şehir güzel insanlar paranoyak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinau

istanbul şehir güzel insanlar paranoyak

hocam insanlar manyak
  • Ulkeden enstantanrler

• Burasi bagcilar welcome to cehennem

• Abartma. 21 Senedir Bağcılardayım tek bir devlet kurumunda sıkıntı yaşamadım. Resmen ön yargıyla gelmişsiniz Bağcılar'a ve tıpkı ''tiki'' diye tabir ettiğimiz kızlar gibi burada konu açmışsınız.

İnsanımızdaki bu ''Bağcılar'' ön yargısını nasıl yıkabiliriz bilmiyorum ama Bağcılar artık hergün hava destekli operasyonların olduğu, mahallelerinin tinerci, torbacı kaynadığı bir ilçe olmaktan uzaklaşıyor. Günden güne insanı da modern topluma ayak uydurmaya çalışıyor. Bu bahsettikleriniz yaşanmış olabilir. Doğrudur. Ülkemde bu ve buna benzer olayları hemen hemen her yerde yaşayabilirsiniz. ''Sıradan'' diye tabir edilen olaylar artık bunlar. Sıra kavgası, yol kavgası artık ülkemdeki sıradan olaylar kategorisinde. Ama şu semti kötülemekten, ön yargıyla yaklaşmaktan vazgeçtiğinizde birşeylerin düzelmeye başladığını göreceksiniz...
  • üstteki mesajı iplemeyin sıcaklar vurmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Abartma. 21 Senedir Bağcılardayım tek bir devlet kurumunda sıkıntı yaşamadım. Resmen ön yargıyla gelmişsiniz Bağcılar'a ve tıpkı ''tiki'' diye tabir ettiğimiz kızlar gibi burada konu açmışsınız.

İnsanımızdaki bu ''Bağcılar'' ön yargısını nasıl yıkabiliriz bilmiyorum ama Bağcılar artık hergün hava destekli operasyonların olduğu, mahallelerinin tinerci, torbacı kaynadığı bir ilçe olmaktan uzaklaşıyor. Günden güne insanı da modern topluma ayak uydurmaya çalışıyor. Bu bahsettikleriniz yaşanmış olabilir. Doğrudur. Ülkemde bu ve buna benzer olayları hemen hemen her yerde yaşayabilirsiniz. ''Sıradan'' diye tabir edilen olaylar artık bunlar. Sıra kavgası, yol kavgası artık ülkemdeki sıradan olaylar kategorisinde. Ama şu semti kötülemekten, ön yargıyla yaklaşmaktan vazgeçtiğinizde birşeylerin düzelmeye başladığını göreceksiniz...

Ya kardeşim bağcıları bana anlatma bana bağcılar 5-10 dk uzaklıkta ve işyerimde bağcılarda.Yazdıklarımda 1 gram abartma kesinlikle yoktur.İnsanlar kafayı yemiş.Bunları asıl gün yüzüne çıkaracaksın ki bunlarla mücadele ederek yok edelim..
    Polis memuru yüzüme bakmıyor, soru soruyorum iplemiyor böyle iş mi olur ?İnsanlar hayvan gibi görgü yok hak yok birbirinin hakkını yemek için yarışıyor.İlk kez işlem yapacak olsam dediklerini anlardım ama bahçelievlerden işlem yapınca daha sonra bir de bağcılardan işlem yapınca aradaki fark çok açık..Komple bağcılar böyle demiyorum ama çoğunluğu böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 8 Ağustos 2017; 15:23:11 >

• Gecen gunesli tarafindaki bi otelde kalan arkadasimi ziyarete giderken bagcilardan gectim, yemin ederim hayvanat bahcesi gibi mekan
  • Parmak izi yerine gidip ben daha önce parmak izi verdim diyecektin görevli ordan seni bulup sana kağıt vericekti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk yorumunuzda "BAĞCILAR PİŞMANLIKTIR" deyince ben orada bir genelleme olduğunu düşünerekten böyle bir savuma gerçekleştirdim. Dedikleriniz elbette var. Yok demiyorum. Zamanla düzelmesi tek umudumuz... İşiniz görüldüyse ne mutlu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.