Şimdi Ara

Lanet olası Hata Lütfen Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun patch yüklerken The Launcher has experienced an error hatası veriyor
    North America Serverı da böyle
    Europa serverı da böyle
    Bu sorunu gidermek için full patch yüklü halini yüklemiştim şimdi patch indirirken yine aynı hatayı veriyor
    İnternette denilen herşeyi yaptım
    Oyunu Komple sildim
    AdvancedSystemCare 3 pro full sürüm güncelle temizlettim bilgisayarı
    Ccleaner güncelle temizlettim
    ComboFixle malwareleri sildim
    Malwarebytesle Malwareleri sildim
    Yine de olmamıştı lütfen yardım edin bu sorunu nasıl çözücem:(:(:(:(Yada bu hatayı alıp çözenler lütfen yardım:(:(:(

• .Net Framework ün 3.5 olduğundan emin ol. Ayrıca windows 7 kullanıyor isen oyunun program files dışında başka bir yerde yüklü olması gerekiyor.
  • Windows Xp kullanıyorum sahte olduğu için net frameworx 3.5 yüklenmiyor ama önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor yardım:(
  • 3.5 in olması gerektiği yazıyor. Başka bir çözüm yolu bilmiyorum.
  • Sağol:)Bakalım olucak mı
  • Frameworku indirip rapidden uploadla bana verebilirmisin ben indiremiyorum
  • Microsoftun sitesindeki downloader ı indirip upload ettim istediğin gibi.
    http://rapid-share.com/files/415073361/dotNetFx35setup.exe
    Tahminen 200 mb civarı indirecektir.

Olmaz ise direk 200mb lık kurulum dosyasını google da arayarak bulabilirsin sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 25 Ağustos 2010; 18:01:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok çok çok sağol kardeş bakalım olucak mı:)
  • indirmiyor ki...Microsoftla ilgili hiçbir download yapmıyor zaten varmış setupda onar ve kaldır seçenekleri vardı yardımmm
  • Net framework 3.5 falan yüklü bende de ama bugün patch yüklerken aynı hatayı verdi ve düzelmedi şu ana kadar.
  • Ben bilgisayar değiştirirken direk dosyayı kopyalayıp yeni bilgisayarda açmaya çalıştığımda bu sorunla karşılaşmıştım.Setup ını tekrar official sitesinden indirip kurduktan sonra sorun çözülmüştü.
  • Ben denedim ama olmadı kaç kez komple silip tekrardan yükledim ama olmuyor:(:(
  • Full yüklüsünü yükledim şuan oynıycam:D
  • hocam galiba çözmüşsün ama ben yine de sana birşey söyleyim dedim;

aynı hata bende de olmuştu. ben sorunsuz oynayan bi arkadaşımın dosyalarını kopyaladım. benimkilerle değiştirdim. oyunu hiç silmedim hiç kurcalamadım oldu var dı işine. hatta artık sadee birimiz update yapıyorçıkınca sonra diğeri ondan kopyalıyor daha rahat oldu.. aklında olsun günün birinde laım olur
  • Çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.