Şimdi Ara

Lanet olası digitürkden arıyorlar yeter artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ddigitürkden arıyorlar red etsem bile gün aşırı aramaya başladılar artık yeter hayır ses kaydı konuşuyo yeter aramayında diyemiyorum ne yapabilirim

• banada ttnet den sardılar günde 5 kere arıyorlar bakmıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

ddigitürkden arıyorlar red etsem bile gün aşırı aramaya başladılar artık yeter hayır ses kaydı konuşuyo yeter aramayında diyemiyorum ne yapabilirim

arkadaşım bende d-smart var daha 1 kere bile aramadılar çünkü aramalarını istemedim benim eniştem var ondada digitürk var kapattırmak için adam günlerce uğraştı birde bakalarına bedava yapıyorlar ama sana yapmıyorlar tabi en sonunda iptal ettirmeyi başardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

ddigitürkden arıyorlar red etsem bile gün aşırı aramaya başladılar artık yeter hayır ses kaydı konuşuyo yeter aramayında diyemiyorum ne yapabilirim

arkadaşım bende d-smart var daha 1 kere bile aramadılar çünkü aramalarını istemedim benim eniştem var ondada digitürk var kapattırmak için adam günlerce uğraştı birde bakalarına bedava yapıyorlar ama sana yapmıyorlar tabi en sonunda iptal ettirmeyi başardı

bende digitürk falan yok bu hattımın herangi bir tv aboneliğiyle alakasıda yok nerden buluyolar işin garibi digitürk bağlattırabileceğim bi televizyonum da yok evimde yok babamda bağlattırmaz bende üni okuyorum yurtta kalıyorum bnm ne işim olur gidiyorum maçımı dışarda seyrediyorum filmimi cdden izliyorum tv izlemiyorum zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

bende digitürk falan yok bu hattımın herangi bir tv aboneliğiyle alakasıda yok nerden buluyolar işin garibi digitürk bağlattırabileceğim bi televizyonum da yok evimde yok babamda bağlattırmaz bende üni okuyorum yurtta kalıyorum bnm ne işim olur gidiyorum maçımı dışarda seyrediyorum filmimi cdden izliyorum tv izlemiyorum zaten

o zaman polise şikayet et arkadaşım adamlar artık satamıyor demekki böyle yollara başvurdular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lanet olsun böyle işe
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.