Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.525
Cevap
81
Favori
255.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • snake8951 kullanıcısına yanıt

    Çekişte, performansta ve yakıtta herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorsa, azıcık sesli çalışması dışında tedirgin olmayı gerektiren bir durum yok.

  • Landirenzo kit takılı aracımda (Auris 1.33 2017) son bir ayda üç defa motor ve esp ışığı yandı.Son götürdüğüm serviste araca 2,2' lik siyah nozul takıldığını,bu nozulların .1,6 -1,8'lik nozullarla değişmesi gerektiğini söyledi.Değişim yaptığımızda sorun gider mi?Montajı yapan yetkili servisin büyük nozulları takma nedeni ne olabilir?

  • landirenzo marka lpg sistemi atiker marka lpg tankı takılı. lpg seviye gösterge ışığı depo dolu olduğunda tüm ışıklar yanmıyor.


    landirenzo bayisindeki usta ayak üstü baktı tankın üstündeki lpg miktarını gösteren göstergeyle uğraştı başka bir tane taktı ve dediki lpg düğmesi bozuk dedi


    lpg düğmesi bozuk olsa araç benzine geçmeden önce tüm ışıklar yanıp sönüyor bu durumdada yanmaması gerekmez mi? fakat lpg ye geçtikten sonra bağajdaki göstergede ful gösterse dahi lpg düğmesi tam dolu göstermiyor.

    ustanın yaptığı gibi bağajdaki sensörü vidalarından söktüm seviyesini azalttığımda lpg ışığında azalma oluyor ama tam ful yaptığımda tüm ışıklar yanmıyor sizce lpg düğmesimi değişmesi gerekli yoksa bağajda takılı olan göstergeden mi yeni alayım yada lpg landirenzo tank atiker olduğu için tamamen uyumsuzda böylemi çalışıyor bu sistem





  • name02 N kullanıcısına yanıt

    Lpg tankının markasıyla ilgili bir durum değil. Ama LPG tankının içindeki şamandıra ayarıyla alakalı. Şamandıra ayarı ile ışıklı gösterge birbiriyle tam uyumlu olarak ölçmüyor. Özellikle simit depo ise bu durum genelde hepsinde geçerli oluyor. Tank şeklindeki depolarda da nadiren oluyor veya sonradan da ortaya çıkabiliyor. Kafaya takılacak bir durum değil. Boşuna sağına soluna dokunup fuzuli harcama yapmayın. Çünkü belli bir zaman sonra gösterge ışıklarına göre kendinizi ayarlayabiliyor, gaz bitmek üzere olduğunu bile anlayabiliyorsunuz.

  • coskunismail C kullanıcısına yanıt

    hocam şamandıra üzerindeki göstergeyi vidalarından sökünce arka tarafına tornavida değdirip hareket ettirince depoyu boş gösterme durumuna getirip gözlemediğim zaman tek kırmızı yanıyor arttırdığım zaman sırayla ışııklar yanıyor ama full gösterince tüm ışıklar yanmıyor. lpgye geçmeden önce tüm ışıklar yanıp sönüyor ama lpg ye geçince ibreli gösterge dolu olsada dolu göstermiyor.

  • name02 N kullanıcısına yanıt

    Şamandıra ile ışıklı gösterge arasında uyumsuzluk var. Bırakın öyle kalsın

  • Arkadaşlar Merhabalar

    2021 corolla 1,5 var. Landirenzo takılı yakıt olsun performans olsun gayet memnunum. Ancak 3 - 5 günde bir kırmızıda beklerken devir 10 dan 7 ye inip çıkıyor. Arabayı sallıyor tabi. Ama 2 dakika sonra diğer kırmızıda yapmıyor. Bazen 15 gün hiç olmuyor.

    afr ayarı da yapıldı ayarına dokunmak istemiyorum,

    yorumlarınızı alabilir miyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih999 kullanıcısına yanıt

    Bir müddet benzinde kullanın. Eğer benzinde de aynı sıkıntılar olursa aracınızla ilgili bir problem var demektir. Benzinde böyle bir sıkıntı olmazsa LPG ustalarına göstermekte fayda var.

  • arabayı benzine alır almaz kesiliyor. tam yaparken servise göstermek lazım o da imkansız gibi

  • fatih999 kullanıcısına yanıt

    rölanti devri oynamaya başladığında değil de; Kontağı açtıktan sonra LPG yi kapatıp 200-300 km bu şekilde sürekli benzinde kullanmanızı ifade etmek istemiştim aslında. Sadece LPG de bu tür bir sıkıntının çıkması durumunda, regülatör, gaz basınç sensörü arızası, enjektörlerde veya filtrelerde tıkanma gibi problemler var demektir. Ya da yakıt haritasının programlamasında bir sıkıntı da olabilir. Hatta LPG ısı sensörü arızası bile bu duruma yol açabilir. Yine hiç kimsenin aklına gelemeyecek bir durum olan akü voltajının zayıflığı bile buna sebep olabilir. İşini bilen bir ustaya göstermeniz şart.

  • Landirenzo lpg göstergesine internetten baktım hepsinde (kılavuzda da) gaz işareti solda benzin işareti sağda ve çalışınca ikisi de yanıyor, benzin sabit gaz yan sön şeklinde gaza geçince benzin sönüyor gaz sabit. Kılavuzda da bu şekilde. Araçtakinde işaretler ters yerde, benzin ışığı yine sabit yanıyor başta fakat seviye göstergesi yanıp sönüyor gaza geçtiğinde seviye göstergesi sabit dururken benzin ışığı sönüyor fakat gaz ışığı hiç yanmıyor. Arızalı mı gösterge acaba?


    Örnek resim: https://www.yagmurotogaz.com/img/urunler/landirenzo/evol/evo-l-gaz-gostergesi-dugme-anahtar-landirenzo-servisi-yedekparca-degisim-fiyat-yagmur-otogaz-izmir.png


    Bendeki işaretler ters yönde, ters takılma gibi bir durum da yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 5 Mart 2022; 18:25:19 >




  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Bayiye gittim yakın diye (Olgun oto) yeni sistem takılanlar böyleymiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, landirenzo kitimin servis kısmında sifre var işlem yapılamıyor bunu kırmak mümkün müdür? Ayrıca yolda giderken sürekli biit diye ötüyor birkaç sefer aç kapa yapınca düzeliyor bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,


    İkinci el olarak aldığım corolla araçta aşağıya fotoğrafını eklediğim landirenzo kit var. Araştırmalarıma göre kit landirenzo evo. İnternette biraz araştırarak med_evo_2.16.9_c ve landi-renzo-med_evo olmak üzere 2 yazılım buldum ama lpg ecu'sune bağlanmaya çalıştığımda "ecu versiyonunun farklı olduğu ve bağlanmanın imkansız olduğuyla" ilgili bir hata alıyorum. Resimdeki ecu'ye uygun yazılım konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara büyük minnet borcum olacak.


    iletişim için: tokmakci@gmail.com


    Teşekkürler...


     LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU




  • Merhaba arkadaşlar. Landirenzo sistem kullanıyorum. Aracımın lpg tankındaki şamandıra göstergesi doğru şekilde bilgi vermiyor. Şöyle ki ; Yakıt biteceği zaman hala 1 kademe yeşil ışık yanıyor, fulleyince de 1 kademe eksik yanıyor. Şamandıra göstergesini biraz kurcaladım ama değişen bir şey olmadı(Yön değiştirme vs), internette de göremedim landirenzo için gösterge. Ne yapabilirim bu konuda arkadaşlar, bilginiz var mı acaba ?

  • simit depo ise, bu şekilde farklı göstermesi normaldir. Ancak normal depo ise, LPG servisine gidip ayarlatabilirsiniz. Simit depoda da biraz ayarlama yapılabilir, ancak tam olarak düzelmez.

  • coskunismail C kullanıcısına yanıt

    Evet simit depo. Eskiden böyle değildi, şimdi depo dolacak kadar alıyorum yine 2 kademe yanabiliyor. 1 km sonra lpg bitecek olsun, kırmızı yanmıyor :D Ayarlatmak için uğrayayım en iyisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert462 -- 22 Mayıs 2022; 17:43:20 >
  • mert462 M kullanıcısına yanıt

    Güzelce bir ayar yaptırın

  • Merhaba, 2008 honda city otomatik aracım var. Lpgde rölanti devri dalgalanırken benzinde sorun yok. Aldigimdan beri oluyor, alalı da 90bin km oldu, nice bakımdan geçti ama hala dalgalanıyor. Ne yapılması gerek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahit7878 -- 7 Haziran 2022; 22:28:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2022 egea aracima

    serviste landirenzo Takıldı söyle bir sıkıntım var

    Bazen arac gaza geçmiyor benzinde kaliyor

    Kontagi kapatıp açınca geçiyor lpg ye geçiyor

    böyle bir sorun yaşayan varmi çözüm onerisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.