Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.526
Cevap
81
Favori
255.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt
    Yol ayarı yapmaları zaten istediğiniz ayarlama olacağından sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Çünkü araçla yolda giderken çekişine ve devrine göre ayarlama yapacakları için dolaylı olarak AFR ayarını yapmış olacaklar. Direkt AFR ayarı olarak söylediğiniz için yapmazlar, çünkü bu ayardan onların anladığı, aracın kendi ECU ayarıdır. Onlar araca müdahale etmezler, sadece LPG ayarlarını yaparlar. Yol ayarı da sizin ihtiyacınız olan her şeyi yerine getirecektir.
  • 1.6fsi golf aracimda landirenzo lpg takılı.enjektör bozuldu usta 4 u birden değişecek dedi fiyat 2000 tl.ben 300 liraya çıkma buldum.çıkma uymasa söker iade yaparız paranızı dediler.ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajı okuyan olmadı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ilker05

    1.6fsi golf aracimda landirenzo lpg takılı.enjektör bozuldu usta 4 u birden değişecek dedi fiyat 2000 tl.ben 300 liraya çıkma buldum.çıkma uymasa söker iade yaparız paranızı dediler.ne tavsiye edersiniz?

    Çıkma enjektörlerin ne kadar sağlıklı olduğunu bilmediğimiz için, kararı siz vereceksiniz. Benim tavsiyem; yeni enjektör taktırmanızdır. Çünkü eski enjektörlerin ne kadar süreyle sorunsuz çalışacağını kimse bilemez. Ama yeni enjektörlerin ne kadar süre ile sağlam bir şekilde çalışacağı aşağı yukarı bellidir. Enjektörlerin ömrünü uzatmak için rastgele her yerden gaz almayın. Shell, PO harici mümkün mertebe gaz almayın. Özellikle katkılı gaz hiç almayın.

  • Ilker05 I kullanıcısına yanıt

    Denemekten zarar çıkmaz. Enjektörleri yaktıktan sonra mutlaka ölçümlerini yaptırın. Enjektörlerin hepsini değiştirmek zorunda değilsiniz. 2011 yılından bu yana landironzi LPG kiti kullanıyorum ve sadece 2 kez enjektör değiştirdim. Her landironzi servisine gittiğimde 4ununde değiştirmem gerektiğini söylüyorlar ama ben sadece arızalı olanı değiştirdim. Servisin tavsiyesine uysam bugün kadar 8 enjektör değiştirmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt

    Opet aygazdan alıyordum ben de sürekli.o iyi demişti taktirdigim servis.bir de taktiracagim çıkma parça 300 tl ve arıza çıkarsa geri söker iade ederiz paranızı dediler.sıfırı 2000 tl.denemeye değmez mi sizce ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt

    Araciniz ne merak ettim.benim 1.6 fsi golf.valla çıkma parçayı denemeyi düşünüyorum arada uçurum fiyat farkı var.bir de servis bulunduğum ilde 1 başka usta olsa soracam ama adam hepsini degistirmezsek yeni takılan da bozuluyor dedi.ne yapacam bilemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım Jetta 1.6 102 HP Midline. LPG ye en uyumlu motora sahiptir. Sizin motor FSI. LPG ye uyumlu değil diye biliyordum.


    @Ilker05




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 11 Ekim 2020; 14:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt

    Fsi olduğu için sorun oldu benim.ama dayımda da var aynı fsi golf o hiçbir sorun yaşamadı.9 yıldır kullanıyor lpg de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 2007 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzinli Otomatik 140 Beygir araç aldım 87 bin km’de. Aracım icin uyumlu LPG önerisi ve mümkünse fiyat bilgisi rica ediyorum, benim için önemli olan iyi ve sorunsuz olması. Teşekkürler

  • coskunismail C kullanıcısına yanıt

    merhabalar, geçen yazımda lpg ayarlarım ile ilgili sorunum olduğunu yazmıştım. müsait bir zamanda tekrar lpg montajı yaptımız yere gittim 1000 km ayarı için. bu sefer beni kırmadılar yola çıktık ben kullandım. kendisi pc den ayar yaptı. diyafram esnediğinden ayarlar zengine doğru kaçmış ben düzelttim dedi. bir hafta boyunca bende her gün aracı kullandığım için kendi obd cihazım ile test ettim ltft ve stft değerlerini. sonuç olarak. tekrar zenginden görünüyor değerlerim. merak ettiğim konu lpg ayarına giderken. sadece lpg demi kullanarak yani bu bozuk ayarlar ile mi gitmeliyim. yoksa benzinde kullanıp ayarlar 0 a yaklaşınca mı gitmeliyim.



     LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU


     LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU




  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt

    Bozuk ayarla gidin ki, serviste de "işte bozuk ayarlar" diyebilecek ve ustalara ayarlatabilecek bir hakkınız olsun.

  • Merhaba aracımda lpg göstergemde ışıklar yanıyor. Hergün gaza geçen araba bugün gaza geçmedi şaşırtıcı bir şekilde sorun ne olabilir.Daha önce lpg deyken de hiç bir sorun yaşamamıştım.

  • bilisim45 kullanıcısına yanıt

    Regülatör üzerindeki ısı sensörü radyatör suyu ısısını ölçememiş olabilir.

  • 2013 opel astra h aracım var. 60.000 km'de. 7 yıldır hiç ayar yapmadım,yaptırmadım.İkinci aracıma lpg ayarını kendim yapıyorum.Astra aracımda landi renzo evo omegas var. Yakıtından memnunum. Enjektör ve regulatör bakımı,değişimi ne zaman kaç km'de yaptırmalıyım?

  • volverin33 kullanıcısına yanıt

    enjektör ve regülatör bakımı ve değişimi belli bir kilometrede yapılacak bir şey değildir. Bu parçalar bozulana kadar kullanılır, bakım gerektirmez. Katkılı veya kalitesiz gaz kullanmadığınız, sürekli aynı marka gaz aldığınız sürece ömürleri çok uzun olur. Enjektör temizliği için balata spreyini bir kaba sıkıp boşaltın, enjektörleri çıkarıp bu kap içine koyun, uygun bir soketle her enjektöre 12 volt enerjiyi kesik kesik verip balata spreyini çekip diğer uçtan boşaltmasını sağlayarak temizleyebilirsiniz. Regülatör için hiç bir şey yapmayın, zira o kısım çok tehlikeli ve hassastır. Zaten regülatör kolay kolay bozulmaz, diyaframları sertleşebilir veya yırtılabilir. Bu durumda regülatör tamir takımı alıp değişim yaparak kullanmaya devam edebilirsiniz.

  • merhaba Fiat Bravo Tjet 120 hp icin lovato obd2 mi

    prins silverline mi

    yoksa Brc kitlerinden birisi mi?


    farklari nelerdir? benzin kadar sorunsuz ve performansli olmasi onceligim.aracin subaplarina zarar vermeden,tekleme yasatmadan gaza rahatca basarak ekonomi yapacak kiti ariyorum

    kriterlerime daha uygun bi kit varsa oneri de almak isterim


    il ankara bursa balıkesir farketmez pek



    Tjet ile lpg kullanan arkadaşlardan özellikle yorum bekliyorum

  • Aracım fabrikasyon lpg li Üzerindeki LPG sistemi Landirenzo markadır Ecu arızalandı takviyeden dolayı ve kesinlikle çözüm bulamıyorum ne yapmam gerekiyor Landirenzo bu konuda hiç bir şekilde yardımcı olamıyor bütün bayiiii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 201model fabrikasyon lpg li Üzerindeki LPG sistemi Landirenzo markadır Ecu arızalandı takviyeden dolayı ve kesinlikle çözüm bulamıyorum ne yapmam gerekiyor Landirenzo bayii si bile baglanamiyoruz diyor Ecu ya fabrikasyon lpg li araca yetkili servis eskişehir'e gittim çözüm malesef yok Ecu değişecek dediler fiyatı 6000tl servisinde. Fakat Landirenzo Türkiye distribütörü dahil arızamızı çözemiyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum Landirenzo markasını sebebi ise sistemin tamamen değişmesi gerekiyormuş. Vaybe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette ecu tamiri yapan siteler var bir görüşün, uygun fiyata yapıyorlar tek sıkıntı ecu yu söküp gönderince araba çalışmıyor, ben mscsi elektronikten çıkma ecu almıştım, lpgkablo sitesi bu firmaya ait tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.