Şimdi Ara

Land of Bad (2024) - Russell Crowe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acemi saha hava desteği kontrolörü Kinney, Filipinler'deki bir görevde bir Delta Force ekibine dahil edilmiştir. Ekip silahsız bir şekilde tuzağa düştüğünde, bir Hava Kuvvetleri insansız hava aracı pilotu olan Reaper'ın becerileri, hayatta kalmaları için tek şansları olur. 



    Land of Bad (2024) - Russell Crowe

    bir hayatta kalma mücadelesi. ortalama bir film ama benim gibi bu türü severler için gideri varLand of Bad (2024) - Russell Crowe 



    Land of Bad (2024) - Russell CroweThe Avenue Filmyoutube
    #OfficialTrailer #LandOfBad When sh*t goes down in the jungle, there’s one team for the job. Watch #LiamHemsworth #RussellCrowe #LukeHemsworth #MiloVentimiglia and #RickyWhittle in #LandofBad, the explosive new film from @TheAvenue.Film. Only in theaters Feb 16. #Action #ComingSoon Stay tuned for more updates and exclusive content. Follow @TheAvenue.Film for all the thrilling details. MORE ABOUT THE FILM TITLE: LAND OF BAD  DIRECTOR: William Eubank  WRITER: David Frigerio, William Eubank     CAST: Liam Hemsworth, Russell Crowe, Luke Hemsworth, Ricky Whittle and Milo Ventimiglia  SYNOPSIS: Starring Russell Crowe and Liam Hemsworth, a covert Special Forces operation in the South Philippines spirals into a brutal 48-hour battle for survival. When an elite extraction team is ambushed deep in enemy territory, rookie officer Kinney (Hemsworth) is left outnumbered but determined to leave no man behind. With an air strike closing in, Kinney's only hope hinges on the guidance of Air Force drone pilot Reaper (Crowe), navigating unknowable danger where every move could be their last.  RUN TIME: 110 Minutes  RATING: Rated R for strong bloody violence and language throughout  GENRE: Action  DISTRIBUTOR: The Avenue  Follow LAND OF BAD on Social: Official Website: www.LandOfBad.com Film Instagram: https://www.instagram.com/landofbad.movie Film Facebook: https://www.facebook.com/landofbad.movie Follow THE AVENUE on Social: Instagram: https://www.instagram.com/theavenue.film Facebook: https://www.facebook.com/theavenue.film Twitter: https://www.twitter.com/theavenue_Film TikTok: https://www.tiktok.com/@theavenue.film #OfficialTrailer #LandOfBad #LandOfBadMovie #RussellCrowe #LiamHemsworth #Action #ActionMovie #Thriller #ActionThriller #MilitaryMovie #ComingSoon #NoManLeftBehid #Survival #WarFilm #Brotherhood #CourageAndSurvival #EpicJourney #HeroicTale ##MustWatch #RookieSoldier #AirSupportController #DeltaForceMission #AirForceMission
    https://www.youtube.com/watch?v=dKcHOR-V1G4







  • Film akıcı, klasik amerikan savaş filmlerinden izlerken sıkmıyor 10/6.5 alır.

  • Bunu izleyecektik ama dublajını bulamadık. (Xbet filan sevmem, xbet dublajını gördüğüm an filmi eliyorum.) Sanırım altyazılı izleyeceğiz gibi. İzleyenlerin yorumlarını alalım belki izleme listesinde daha fazla öne çekeriz.
  • Filmi altyazılı olarak izledik. Ne yalan söyleyeyim çok bir şey beklemiyordum ama yine de beklentimin bir tık altında gibiydi. Ekstrem, farklı herhangi bir şey yoktu. Tipik kurtarma operasyonu filmi. Patlamalı, çatlamalı, SİHA'lı bir film olmuş. Ve Russell Crowe dahil hiçbir oyuncunun canlandırıldığı karaktere tam ısınamadım, seyirci olarak bağ kuramadım. Yine de Russell'ın canlandırdığı karakter fena değil. Filmin ritmi de genel olarak stabil olsa da yer yer düşüyor, 2 saat sanki bu film için biraz uzun gibi olmuş. Çünkü filmin anlattığı çok bir şey yok.


    Bu arada elemanımızı küvet gibi bir şeyde boğarlarken sığınak bombalanıyor. Alevler içeri gelirken bizim elemanın eller ayaklar dışarda. Bari insan biraz yanık, yara bere yapardı. Hiçbir şey olmadı elemana, orası saçma olmuş.

    Bir de iletişimden sorumlu olan o havacı askerler, hele o albay ne kadar sorumsuz, umursamaz biri öyle. Bu sorumsuz herifi kim nasıl albay yapmış, nasıl albay olmuş bu hayret.


    Neyse 6/10.




  • Şahsen ben beğendim, ama albaya sövmeyen yoktur sanırım. Bana göre içeriği aksiyon, gerilim ve Russell faktörü nedeniyle 7/10 puanı hak ediyor. Abartı sahnelere takılmayın tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.