Şimdi Ara

LANCİA DELTA hakkında görüşleri burada paylaşalım.. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
192.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YamukYumuk

quote:

Orijinalden alıntı: eceman

quote:

Orijinalden alıntı: YamukYumuk

quote:

Orijinalden alıntı: eceman

Arkadaşlar bu arada lancia delta için sonradan orijinal navigasyon montajı araştırması yapanlar oldu mu? Görüşlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

cihazı yurt dışından buldum getirdim

sd kart gelmediği için navigasyonu çalıştıramadım, uygun navigasyon programını bulmak gerek.
    cihaz iyi güzel hoş ta almanca çalışıyor :) yarım yamalak almancamla anlamaya çalışıyorum.

aracım 2012 delta tekno paket blue&me sesli komut desteği olan tipten.

cihaz sesli komutu destekliyor. bu özellik bozulmadı
    direksiyondaki bütün tuşlar çalışıyor.

herhangi bir bağlantı şeması olmadığından dolayı cihazı takmam zaman aldı ve sanırım can bağlantılarını ters yaptım
    cihazı açmadan direkt kontağı çalıştırırsam göstergeler çıldırıyor asr aribag direksiyon vv.s.v.s.v. hatalar veriyor. ama önce cihazı çalıştırdıktan sonra kontağı cevirirsem sorun yok. üzerinde biraz daha çalışmam lazım.

bazı arkadaşlar şanzımanla ilgili çekindiğini söylemiş. evet aracı aldığınızda öyle bir sorun var ama bu sorunu çözmek 2 saatlik iş.
     LANCİA  DELTA hakkında görüşleri burada paylaşalım..

Üstad merhaba,

Nasıl temin ettiğini maliyetini de belirtebilirsen eminim pek çok kişi faydalanmak ister.

Tebrik ederim. Güle güle kullan.

600 euroya aldım
    30 euro kadar kargo odedim
    50 tl de gümrükte ödedim

cihazı polonyoada buldum cihaz güzel
    ______________________________ isteyene yardımcı olurum alım için satıcı bulurum .

ama bilinmesi gerekenler, benim içim yat otomasyon sistemleri, buna rağmen hala tam anlamıyla entegrasyonu sağlayamadım.

bu cihazı alırken bilinmesi gerekenler.
    145 euroya orjinal sd kart alıp navigasyonu kullanabilirsiniz. turkiye haritalarında sorun var deniyor servsiten evet ama aslında harita hatalı değil turkiye haritası yok ama ben turkiye haritalarını buldum
    yada windows ce ye uyumlu bir navigasyon bulacaksınız aksi halde navigasyon çalışmaz

cihaz tamamen aracın donanımına uyumlu.
    hands free çalışıyor
    sesli komut çalışıyor
    direksiyondaki bütün tuşlar çalışıyor
    aracın yol bilgisayarından verileri okuyor ( örneğin trip a ve trip b)

tam entegrasyonu sağlayamadım dediğimde bu, mesela trip a yı okuyorum ama trip a yı ekrandan sıfırla dediğimde sıfırlayamıyor. veri alıyıor ama gönderemiyor henüz onunda bir yolunu bulacağım boş bir varktimde.

Tekrar hayırlı olsun.

Cihazı bulma konusunda bana yardıomcı olabilirseniz memnun olurum. İletişim bilgimi özelden iletmiştim size. Zira buradan da yazsanız olur hangisi uygunsa sizin için.

teşekkürler.

• kusura bakmayın bir süredir foruma girmemiştim. mesajlarınızı gördüm şimd.
  • 1-8 Eylül arası kampanya başlatmış lancia. 10 bin tl indirim var, kardeşim borcunu ödeseydi keşke ah ah :)
  • Artık italya da uretilmeyecekmis bu nasil etkiler ki markayi..Chrysler uretecekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

Artık italya da uretilmeyecekmis bu nasil etkiler ki markayi..Chrysler uretecekmis

tipi mükemmel bir araba .umarım yeni kasası gelir buralara.
  • trioplus T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba;
    Benzer bir arıza bende oldu kullanıcı hatası olmadığı ile ilgili kararı kim nasıl verir bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    hangi yolu izlemeliyim.
  • Arkadaşlar merhaba.ben de yaklaşık 1 senedir deltayı araştırıyorum.haziran 2014 te inşallah sıfır yada ikinci el alıp aranıza katılacağım.dizel motor alacağım..dizelde manuel vites var mı ? selectronic vitesin galiba bazı sıkıntıları varmış..buyüzden manuel vites mi alsam ?
  • merhaba arkadaşlar farklı arabaları her zaman sevmişimdir insanların saçma sapan kalıplaşmış fikirlerinden dolayı lancia, alfa, mazda gibi araçlar malesef harcanıyor ülkemizde tercih edilmiyor insanlar düz mantık ikinci eli yokki o arabanın ya alınmaz diyip kestirip atıyor. mantık böyle olunca ortalık ferrrariye biniyormuş gibi kasıntı şekilde dolaşan wolksvagen,renaultt vb araç sahiplerinden geçilmiyor tabiki tercih meselesi saygı duyarım niye bu araçlara biniyorsunuz demem ama aynı saygıyı bende onlardan bekliyorum bende lancia delta almayı düşünüyorum bundan önceki aracım 2005 model 2.4 honda accorddu insanlar duyunca 2.4 motor olduğunu benzin istasyonunuzmu var bu aracı satamassın diyordu halbuki aracım lpg de nerdeyse 1.6 araçlar kadar yakıyordu 190 hp de cabası satamassın dedikleri aracı bir sene kullanıp 3 günde aldığım paranın üstüne sattım varsın o tarz düşünen insanlar konuşsun dursun biz bu arabaların kalitesini konforunu yaşarken onlar ikinci el piyasası var diye stepnesi çelik jantı opsiyonel olan araçlarına binsinler, lancia sahipleri çok güzel durşuyla, gidişiyle her açıdan çok klas bir aracınız var en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

merhaba arkadaşlar farklı arabaları her zaman sevmişimdir insanların saçma sapan kalıplaşmış fikirlerinden dolayı lancia, alfa, mazda gibi araçlar malesef harcanıyor ülkemizde tercih edilmiyor insanlar düz mantık ikinci eli yokki o arabanın ya alınmaz diyip kestirip atıyor. mantık böyle olunca ortalık ferrrariye biniyormuş gibi kasıntı şekilde dolaşan wolksvagen,renaultt vb araç sahiplerinden geçilmiyor tabiki tercih meselesi saygı duyarım niye bu araçlara biniyorsunuz demem ama aynı saygıyı bende onlardan bekliyorum bende lancia delta almayı düşünüyorum bundan önceki aracım 2005 model 2.4 honda accorddu insanlar duyunca 2.4 motor olduğunu benzin istasyonunuzmu var bu aracı satamassın diyordu halbuki aracım lpg de nerdeyse 1.6 araçlar kadar yakıyordu 190 hp de cabası satamassın dedikleri aracı bir sene kullanıp 3 günde aldığım paranın üstüne sattım varsın o tarz düşünen insanlar konuşsun dursun biz bu arabaların kalitesini konforunu yaşarken onlar ikinci el piyasası var diye stepnesi çelik jantı opsiyonel olan araçlarına binsinler, lancia sahipleri çok güzel durşuyla, gidişiyle her açıdan çok klas bir aracınız var en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Merhaba. Sizinle birebir aynı fikirdeyim. İlk corolla mm dizel kullandım keyifli bir atabaydı ama kızılay dağıtmış gibiydi ve bu beni hep rahatsız etti. Anladım ki ben piyasacı değilim farklılık bana daha cazip geliyor. Sonra mazda3 almaya karar verdim. Çok vazgeçirmeye çalıştılar beni çevremdekiler. Nedeni de 2. eli yokmuş zararına ve zor satarmışım. Ben de dedim ki bu donanım ve güvenlikte bir arabayı bu kadar ucuza alıyorsam Allah Türk milletinin zekasından razı olsun. Aynı dönemde bir arkadaş clio aldı nerdeyse aynı fiyata ve yolcu hava yastığı bile yoktu (Mazdada 8 tanecik var) 2004 model aracımı alalı 3 yıl oldu hala kullanıyorum rengi kırmızı olduğu içinde özellikle gençlerin bakışlarını hissedebiliyorum. Sert süspansiyon ve çekiş dışında dışında herşeyinden çok memnunuM ki uzun yolda bu süspansiyon insanı hiç yormuyor.
    Yıl sonuna doğru Mazda mı satıp ya Mazda6 alacağım yada oto.dizel Lancia Delta. Al satçı olmadığım için 2. Elde uygun bir şey alıp 5 yıl kullanırım alırken üzülmem satarken üzülmem. Farklı olmanın farklılığını yaşar keyfime bakarım.
    Yalnız Delta alırsam ilk işim bulabilirsem navigasyon taktırmak ve ön konsolu Piano Black renge boyatmak olacak.

• piano blacke boyamak iyi fikirmiş, benimde en çok gözüme batan şey ön konsolun hali hazırdaki durumu, yaptıran arkadaşlar varmı acaba?
  • arkadaşlar mrb 2010 1.4 150bg oro binzin li beyaz renk cam tavan delta sahibiyim inanın araba olağan üstü ben hızı seven bi insanım ve delta bunu bana keyifle yaşatıyor.araçla ilgili bu sitede çok şey okudum çoğu bu aracı sürmemiş insanlar veya arabadan anlamıyan insanlar araç hakkında kötü yorum yapmış bence bu araba anlatılmaz yaşanır....
  • haftaya deltam geliyor kismetse araniza katiliyorum sifir aldim oh mis gibide yaptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechMuhendis

haftaya deltam geliyor kismetse araniza katiliyorum sifir aldim oh mis gibide yaptim.

Hayirli olsun gule gule kullanin
  • 35000 civarı bulabilir miyiz bu araçtan şu an sahibindende ğek yok ama beklesem çıkar mı?

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechMuhendis

haftaya deltam geliyor kismetse araniza katiliyorum sifir aldim oh mis gibide yaptim.

valla geçmiş olsun...son kurban da bu markaymış...

http://ekonomi.milliyet.com.tr/bir-otomobil-devi-daha-turkiye-den/ekonomi/detay/1856805/default.htmvalla geçmiş olsun...son kurban da bu markaymış...

http://ekonomi.milliyet.com.tr/bir-otomobil-devi-daha-turkiye-den/ekonomi/detay/1856805/default.htm

• olsun ya benim arabam guzel. zaten bakimlari fiatta yapiliyor bi sorunum olmaz
  • Delta cok güzel bir aractı Türkiyede değerini bilen olmadı.
  • maxi77 M kullanıcısına yanıt
    ben kıymetini bilip aldım 2012'de o günden beri keyifle kullanıyorum. 4 kişilik bir aileyiz çoğu zaman 5. misafirimiz de oluyor ve arkada çocuk koltukları olmasına rağmen sığıyor.

bu arabanın en çok sevdiğim yanlarından birisi uzun yolda çok konforlu olması ve çok az yakması. kafasında şüphe olan varsa mutlaka test etsin, genel olarak beğenecektir.
  • TechMuhendis T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. geldi mi aracınız?

Aracın Türkiye'den çekilmesi problem değil. Her yerde fiat servisi var, chrysler servisleri de bakıyor (araç chrysler oldu çünkü)

ikinci el konusunda da sorun yok zira araç Türkiye'deyken de seveni aynıydı gidince de aynı. bu arabanın alıcı kitlesi belli zaten azalmaz ya da artmaz fazla.
  • evet gercekten cok az yakiyor, bundan onceki aracim hyundai ix20 duz vites dizeldi, suanki aracim dizel otomatik olmasina ragmen fark edilir derecede neredeyse yari yariya daha az yakiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.