Şimdi Ara

Lancer sportback--- Cruze desing edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2.el 10.000 km yi geçmemiş araba almayı düşünüyorum...

İstanbulda oturuyorum sadece haftasonları binmek için araç düşünüyorum

Aklımda lancer sportback (HB) 1.6 manuel vites-- Cruze desing edition 1.6 manuel vites var

Sizce hangisini almalıyım....

Yakıt olarak lancer daha az yakıyormuş cruzeden onu biliyorum...

Yorumlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

• İkisininde 2.eli sıkıntı olur.Keyif arabası yapacaksanız ve az yakması yüzünüzü güldürecekse Lancer guzel bir tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki araçtan cruze tercih ederdim. Ama lancer sedan olursa işler değişebilir..
  • fabrika verilerine göre şehiriçinde Cruze 1 litre daha fazla yakıyor lancer dan. Lancer da güzel arabadır fakat ısınamadım ben bi türlü, genç işi gibi geliyor bana alıp modifiye yapıp binceksin normal bir aile arabası gibi gelmedi hiç bir zaman bana.

Cruze da genç işi tabiki fakat çok daha oturmuş, tutulmuş ve başarılı bir araç.

Cruze Design Edition tavsiye ederim tavana da aşağıdaki resimlerdeki gibi film çektirirseniz çok daha şık durur, 100 tl ye çekiyorlar filmi

Lancer sportback--- Cruze desing edition  Lancer sportback--- Cruze desing edition  Lancer sportback--- Cruze desing edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 13 Eylül 2012; 11:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Cruze kullandım,lanceri de kullandım.
    Ve açık söyleyeyim lancer cruze u biçer.
    Cruze hem benzin içiyor,hem yerinden kalkmıyor.
    Aktarma rezalet.
    Aynı fiyataysa bu arabalar hiç düşünmeden Lancer.
  • lancer sedanı düşünebilirsin.
  • Cruze, hatchback olacaksa tercihim Lancer Sportback olur. Hem Cruze'dan az yakar, hem de daha performanslıdır. 117 beygirin hakkını verir. Donanımı da gayet iyidir. Cruze maalesef 124 beygirin hakkını vermiyor, ama o da parasına göre çok iyi bir araçtır Tasarıma bakarsak HB'de Cruze, sedanda Lancer daha iyi bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cruze
  • Lancer çünkü, kullanıcı yorumlarını araştırırsanız ankarada filan şehir içi 7,5lt yakanlar var. Ayrıca arka süspansiyonlar arasına koyulan 60lt'lik LPG tankı ile tam bir ekonomi canavarı oluyor...

Ayrıca aktarma ve motor performansı olarak Lancer daha üstün. otomatik kliması ise yakıt tüketimini arttırmıyor.

2.el alacağınız için ilerde satarken pek zarar etmezsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 13 Eylül 2012; 12:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Merhaba arkadaşlar 2.el 10.000 km yi geçmemiş araba almayı düşünüyorum...

İstanbulda oturuyorum sadece haftasonları binmek için araç düşünüyorum

Aklımda lancer sportback (HB) 1.6 manuel vites-- Cruze desing edition 1.6 manuel vites var

Sizce hangisini almalıyım....

Yakıt olarak lancer daha az yakıyormuş cruzeden onu biliyorum...

Yorumlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

hocam ben sana bir mıtsubıshı kullanıcısı olarak lancer i oneririm. 2011 model asx kullanıyorum, senin düşündüğün lancer la aynı motora sahip arabam. 12000 km deyim yakıt fişlerimi atmam asla geçen lerde yaptğım hesapla aldığım tüm yakıtı gittiğim yola böldüm ve ortaya cıkan deger 31 kurustu ben cok memnunum arabamdan eger birde lpg falan düşünürseniz tadından yenmez ama bana bu degerler fazlasıyla yetiyor çünkü aracın sadece 600 km si sehir dısında kullanıldı kalanı hep sehir içi dikkatli kullanırım , ve hergün hatrı sayılır bir yokusu çıkıyorum. tavsiyem lancer olur.

• Lancer'ı kullanmadığım için kıyas yapamayacağım ama Cruze düşünürsen aradığın araba bende
  • Eğer iç mekan tasarımı hoşunuza giderse her durumda;
    Lancer..

Sportback yerine sedan daha güzel olur (gibi).
  • fırsat bu fırsat resimli satış danışmanları hemen bilgilendirmelerini yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

fırsat bu fırsat resimli satış danışmanları hemen bilgilendirmelerini yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Lancer'ı kullanmadığım için kıyas yapamayacağım ama Cruze düşünürsen aradığın araba bende

Bende yazacaktım şimdi konuyu açan arkadaşa siyah istersen erayı arabayı verelim diye
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

Yakıt tüketimi önemli tabi benzin pahalı birde...

Bir önemli nokta ise yeni duydum mitsubishiler zincirliymiş. Cruze ise triger kayışlı

O yüzden lancere bakış açım arttı

quote:

enrique.xs

ASX almak isterim fakat bütçem yetmiyor aynı motor olduğu için lancerde alınabilir evet

Yorumlar için çok teşekkür ederim...

Başka model araç tavsiyeleriniz olursa dinlemekteyim....
  •  Lancer sportback--- Cruze desing edition

2.eli 33 ile 40 arasında temiz benzinli bulunabilir gayet rahat..
  • tek kapı istemiyorum aile aracı olacağı için
  • Tercihimi lancerdan yana kullanırdım.
  • Bilemedim şimdi iki araçta son derece hoşuma gidiyor ikinci elleri birbirinin aynısı diyebiliriz kalbinizin sesini dinleyin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.