Şimdi Ara

LAN OLM BU NASIL Bİ ÇELİŞKİ BÖYLE YAV.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde problem çözemiyorum diye ağlayan birisiyim fakat daha yeni yks 2019u açtım ve 3-4 problem sorusunu (defne alışveriş sorusunu ardanın alışveriş sorusunu deniz eylülün saç maskesi sorusunu yük taşıma vs felan) açtım harbi harbi çözüyorum. ama denemelerdeki soruları nedense yapamıyorum.

nasıl bi çelişki bu bilenleriniz var mı? ?

• Hocam denemelerdeki sorular kalitesi düşük sorular oluyor genelde problem kitaplarıda buna dahil.Soru sizden ne istediğini ifade edemiyor daha. Ösym soruları ise çok derli toplu anlaşılır sorular. Bu seviyeye yakın 345 var bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood.

Hocam denemelerdeki sorular kalitesi düşük sorular oluyor genelde problem kitaplarıda buna dahil.Soru sizden ne istediğini ifade edemiyor daha. Ösym soruları ise çok derli toplu anlaşılır sorular. Bu seviyeye yakın 345 var bence.
    tyt soru kitabındaki sorular mı ? yoksa fasükül mü çıkardı hocam 345
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    tyt denemesi ve tyt s.b sındaki ösym soruları heralde
  • Huseyin bu sene o kadar ayarsiz denemeye girdim ki gecen sene osymnin sorulari acayip zor lafini geri yuttum osym diger yayinalrin yaninda o kadar da acimasiz degilmis sorulari aciyorum yani gecen sene girdim ve zor gelmisti bu sene kolay geliyor denemeler bazen cok abartiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene tyt mata hiç çalışmadan girdim 28 e 2 geldi. Yazın çalışmaya başladım azar azar sınavlarda 28 e 2 yi aralığa kadar yakalıyamadım. Hatta 15-20 arası geldiğide oldu. Bende çok şaşırıyordum nasıl olur diye. Sonraları düzelmeye başladım son 2 denemedir 30+ fakat ösym arkadaşın dediği gibi daha anlaşılır soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DF4F3E795

Huseyin bu sene o kadar ayarsiz denemeye girdim ki gecen sene osymnin sorulari acayip zor lafini geri yuttum osym diger yayinalrin yaninda o kadar da acimasiz degilmis sorulari aciyorum yani gecen sene girdim ve zor gelmisti bu sene kolay geliyor denemeler bazen cok abartiyor
    haketten hocam ya. işin kötü yanı yapamıyosun netler düşük geliyor.sonrada moraller 0 oluyor.

bi adamakıllı tyt denemesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Ne diyo bu dayı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackhawkasdasd12

geçen sene tyt mata hiç çalışmadan girdim 28 e 2 geldi. Yazın çalışmaya başladım azar azar sınavlarda 28 e 2 yi aralığa kadar yakalıyamadım. Hatta 15-20 arası geldiğide oldu. Bende çok şaşırıyordum nasıl olur diye. Sonraları düzelmeye başladım son 2 denemedir 30+ fakat ösym arkadaşın dediği gibi daha anlaşılır soruyor.
    çok süreklilik isteyen bi ders hocam problemler sürekli hergün çözünce birşeylerinde farkına varıyorsun gibime geliyor benim.

bundan sonra elimdeki kafadengi fasükülğ+apotemi yapmaya çalışsacağım.

dur bakalım.

sizin öneriniz varmı hocam +25 net üstü için ne önerirsiniz??
  • Ben de 345'i çok seviyordum ama soğudum artık. Sürekli kendini tekrar ediyor soruları. Kurumsal denemeler, kitap, alan denemeleri, genel denemeler vs. olunca doğal olarak böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.
    tytdeki çözdüğüm soruların hiçbirine hiçbir yerde denkgelmedim hocam.(problemler için konuşursam//bir benzeri dahi.) ilkdefa gördüm hepsini.

yoksa dediğinizde haklı olabilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 29 Ocak 2020; 15:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkesici13

Ben de 345'i çok seviyordum ama soğudum artık. Sürekli kendini tekrar ediyor soruları. Kurumsal denemeler, kitap, alan denemeleri, genel denemeler vs. olunca doğal olarak böyle oluyor.
    345 tyt kitabındaki sorduğu soruyu adam denemesinde sormuş kaç kere.
  • Hüseyin seni akşam stalklamayı unutmuştum karşıma çıktın adamım i got you

Denemelerdeki soruları çok kasıyorlar yok şekil çizelim yok hikaye katalım hikayeli olsun
    Ösymde aslanlar gibi soruyu yazmış çözün demiş. Sınavda ben de mal gibi kaldım böyle sorulara hazırlanmadım ben diye

• quote:

Orijinalden alıntı: catslayer

Hüseyin seni akşam stalklamayı unutmuştum karşıma çıktın adamım i got you

Denemelerdeki soruları çok kasıyorlar yok şekil çizelim yok hikaye katalım hikayeli olsun
    Ösymde aslanlar gibi soruyu yazmış çözün demiş. Sınavda ben de mal gibi kaldım böyle sorulara hazırlanmadım ben diye
    ha akşamki arkadaşsın sen grupta
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Akşamdan kalmayım hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: catslayer

Akşamdan kalmayım hatırlamıyorum
  • 3-4-5 güzel bence deneme olarak adamların ne sordugunu anlıyorsun ama diğer denemelerde yazan adamın zihin düşüncesini anlaman gerekiyor onun için piyasadaki her denemeye takılma denemeleri süre ve pratiklik için coz

• 2018 ve 2019 yılları tyt matematik olarak gayet yapılabilir sorular içeriyordu bence. 2019da matematiği etkileyen en büyük etken Türkçe testiydi. Türkçe'nin zorluğu diğer dersleri vakit ve enerji anlamında çok etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

2018 ve 2019 yılları tyt matematik olarak gayet yapılabilir sorular içeriyordu bence. 2019da matematiği etkileyen en büyük etken Türkçe testiydi. Türkçe'nin zorluğu diğer dersleri vakit ve enerji anlamında çok etkiliyor.
    kesinlikle hocam ayrıyeten kendi fikrimce en kilit ders türkçe. sınavın nasıl geçeceğini türkçe belirliyor şahsımca.
  • 2018-2019 tyt matları piyasadaki denemelerin çoğundan kolaydı zaten geometrisi mata göre bi tık daha zordu yayınevleri yeni nesil olsun diye bo...nu çıkarıyolar bazen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.