Teğmen
03 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 0)
Gönderileri
kazanan var mı?
Yanlış düşündüğüm bir şeyler var ise veya sizin bana tavsiye edebileceğiniz, ekleyeceğiniz şeyler var ise yazmaktan lütfen çekinmeyin. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

ADÜ------------------------------
+Kampüs
+%100 İngilizce
+Köklü üniversite

-Yeni bölüm
-3 büyük şehirde olmaması

İSÜ-----------------------------
+İş/staj olanakları
+%100 İngilizce

-Kampüsü yok
-Yeni üniversite
-Çok yeni bölüm
-Öğrenci profili
33k yaptım. her ne kadar buranın sıralaması 47 ile kapatmış olsa da, istanbulda 100 burslu vakıf ünilere alternatif olur diye düşünüyorum. bilgisi olan veya öğrencisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?
deü sınırda, ceng sıralamaları her sene 5er 10ar arttığı için gelmeyeceğini düşünüyorum. vakıf olacaksa 100 burslu olmalı. istinyeyi falan araştırdım baya tavsiye eder misiniz? istanbul üni türkçe olarak geçiyor yoksa onu düşünürdüm.
Sıralama tahminleriniz?
Tyt'yi en kötü ihtimalle yazdım, 95 olabilir. AYT de +-2 gelebilir. Farklı fikirler yazarsanız sevinirim herkes yığılmadan falan bahsediyor moralim bozuldu biraz.
Sınavda toplamda 1 boş bıraktım o da matematikteki A-B arası hız problemi sorusu. Türkçeden 10 yanlışa yakın gelse şaşırmam, fenden 5 yanlış geldi. Sosyalden şimdilik 1 tane var ama birkaç tane daha çıkabilir. Matematikte de 1 yanlış çıktı, umarım işlem hatası gelmez. Yani ortalama 95-100 net bekliyorum, sizce geçen seneye göre netler ne derece oynama yapar? Ben çok değişmeyeceğini düşünüyorum çünkü geçen sene de türkçe zordu bence, matematik kolaylaştı ve süre arttı. Yapılabilirliğinin arttığını düşünüyorum türkçe hariç. Sizin fikriniz nedir?
varsa olan atabilir mi ya denemeyi yaptım cevap anahtarı var sanıyodum bulamıyorum teşekkür ederim
Bu denemenin cevap anahtarı olan varsa atabilir mi? Teşekkürler.
Giren var mı arkadaşlar? Normalde 90 civarı yaparken 61.75 geldi. Giren varsa bir sorayım dedim. Tam ismi: Güncel TYT Ametist Serisi
(Ametist, formülü SiO2 olan bir kuvars türüymüş)
Hakkında
Forum İmzası:
“I have so many ideas that may perhaps be of some use in time if others more penetrating than I go deeply into them someday and join the beauty of their minds to the labour of mine.”
― Gottfried Wilhelm Leibniz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 326
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 8.036 (Bu ay: 302)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.