Bildirim
Lamborghini Sesto Elemento
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-Sesto Elemento - 570 ve 540 Nm hp kolfibefrossa ve 5.2-litre V10 motoru. Bu bir bomba!
-Sesto Elemento alem bir lif nokta tasarım oyunculuk ve pahalı karbon. Gallardo Superleggera Beygir gücü üreten motor 570 - ve V10 - 999 ölçekli gösteren sadece bir bir ağırlığının kilogram's 341 kg daha az.
-Matematik bhp başına 1.75 kilo / güç oranı Sesto Elemento bir ağırlık verir. All-wheel drive / s 2.5 saniye içinde tamamlanır 100 km sürat katkıda bulunur.
-Lamborghini Sesto Elemento ve "az 1000 kilogram" tartmak çoğunlukla, karbon fiber yapılmıştır. 570 V10-ball hp sadece 2.5 saniye / h 0-100 km gider ile Hızlanma ve düşük ağırlık yararlanır. -
-
Tasarım tipik lambo tasarımı F22 savaş ucaklarına benzıyor..
Ağırlıgı motor gücüne gore mukemmel duruyor. Ancak merak ettıgım birkaç şey var
araç AWD mi yoksa RWD olarak mı satısa sunulacak ?
Seri üretime geçecek mı yoksa limitli bir version olarak mı cıkacak
Eger Gallardonun yerını alacak bır model ise gerçekten gelmesini beklemeye değer ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Eger Gallardonun yerını alacak bır model ise gerçekten gelmesini beklemeye değer ?
All-wheel drive / s 2.5 saniye içinde tamamlanır 100 km sürat katkıda bulunur.
AWD sanırım serhat abi -
quote:
Eger Gallardonun yerını alacak bır model ise gerçekten gelmesini beklemeye değer ?
2.5 saniye / h 0-100 km görünce ilk sen aklıma gelmiştin, ilk mesajı yazarak beni şaşırtmadın.
Umarım kullanmak veya almak nasip olur.Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmek de üste ver -
quote:
Orijinalden alıntı: EnDiViT
quote:
2.5 saniye / h 0-100 km görünce ilk sen aklıma gelmiştin, ilk mesajı yazarak beni şaşırtmadın.
Umarım kullanmak veya almak nasip olur.Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmek de üste ver
-
ilk gördüğümde batmobil aklıma geldi -
Bir küllüğün gelişimi. :)
Bu alet concept arkadaşlar, piyasaya ininceye kadar epey değişecek Lambo'nun müşteri yoklaması bunlar çünki ciddi tasarımlı rakiplerinin olduğununu içlerinde en sıkı şekliyle yaşıyorlar. (F458, MP4-12C vs)
Şu köşeli tasarım anlayışını anlamıyorum ama savaş jet'i yapmıyorsun arkadaş ortaya iyi bir sport araç çıkarmaya çalışıyorsun ne yani otobanda radara mı yakalanmamak amaç :P
Gayyardo'nun üzerine çok iyi bir tasarım ama, Ruh'u tekrar yakalayabilecekler galiba yeni Lamborghini'den eskiye en yakın tasarım bence. Bazı ilginç noktalarıda var. Difüzör tasarımı gibi pek anlayamadım nasıl olduğunu çift katmanlı, elektronik yönetimli bir yönetim var galiba. İçini göreceksiniz ama çok accayip. Gallardo'nun varisi bu hatlarla bile çıksa çok iyi iş yapar tabi şu renk ve carbon köşeli yapıyı unutmak lazım bu Reventon tarzı bir üretim.
Güç/ağırlık gibi iyi spec'lere de sahip, hissiyatı nasıl olacak son halini aldığında merak ederim. AWD yapı Lambo'da devam edecek arkadaşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: guyverland
Bu alet concept arkadaşlar, piyasaya ininceye kadar epey değişecek Lambo'nun müşteri yoklaması bunlar çünki ciddi tasarımlı rakiplerinin olduğununu içlerinde en sıkı şekliyle yaşıyorlar. (F458, MP4-12C vs)
Şu köşeli tasarım anlayışını anlamıyorum ama savaş jet'i yapmıyorsun arkadaş ortaya iyi bir sport araç çıkarmaya çalışıyorsun ne yani otobanda radara mı yakalanmamak amaç :P
Gayyardo'nun üzerine çok iyi bir tasarım ama, Ruh'u tekrar yakalayabilecekler galiba yeni Lamborghini'den eskiye en yakın tasarım bence. Bazı ilginç noktalarıda var. Difüzör tasarımı gibi pek anlayamadım nasıl olduğunu çift katmanlı, elektronik yönetimli bir yönetim var galiba. İçini göreceksiniz ama çok accayip. Gallardo'nun varisi bu hatlarla bile çıksa çok iyi iş yapar tabi şu renk ve carbon köşeli yapıyı unutmak lazım bu Reventon tarzı bir üretim.
Güç/ağırlık gibi iyi spec'lere de sahip, hissiyatı nasıl olacak son halini aldığında merak ederim. AWD yapı Lambo'da devam edecek arkadaşlar.
458 deneyımınden sonra geri kalan araçların hepsi mercedes gibi gelmeye başladı bana
bukadar keskin ve net sürüş daha olamaz. Yazarken bıle tüylerim diken diken oldu..
Ancak seneye bu arlar fıyatları kafadan 100.000 euro daha düsecek :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: guyverland
458 deneyımınden sonra geri kalan araçların hepsi mercedes gibi gelmeye başladı bana
bukadar keskin ve net sürüş daha olamaz. Yazarken bıle tüylerim diken diken oldu..
Ancak seneye bu arlar fıyatları kafadan 100.000 euro daha düsecek :)
Paşam senin anlattığın şeyler üzerine tek bir ihtimal olabilir ancak oda mp4-12c. Bir sürü araç sayılacak bak şimdiden söylüyorum bunun dışında kalanların alayı boş, dandik, ruhsuz ne derseniz deyin yani. Mclaren'a da güvendiğinden/güvendiğimden böyle diyor insanlar pek sanmıyoruz ama ihtimal ki MclarenF1 ismini utandıracak bir şeyde olabilir o makine. Biraz daha zamanı var ama çok kalmadı artık ben makinenin iyi olup tutulmasını, yeni bir Mclaren F1 varisinin üretimi için kaynakların oluşmasını temenni ediyorum.
-
458 sürüş özellikleri bakımından çok üstün bir araç.Shumi Ferrariden ayrılmadan önce bu aracın sürüş dinamikleri üzerine Ferrari ile birlikte geliştirme çalışmasında bulundu ve ortaya harika bir alet çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: EnDiViT
Bu resimde küçük model arabalara benziyor -
İstiyorum bunu -
Sanırım hiç sahip olamıyacağım bir araba:( -
arkasını beğenmedim diğer kısımları güzel olmuş.aklıma nokia prism geldi.
-
Anlaşılan bundan sonraki tasarım teması Reventon gibi araçlar olacak Lambo'nun. -
Çok iyi ya
Şaheseridir bence bu markanın -
o damn!
you must be kidding me -
Benzer içerikler
- beyinden km düşürme
- motul 4100 10w40 nasıl
- debica lastik kimin
- opel crossland yorum
- yetkili servis mi özel servis mi
- byd han 2025
- avatr 12 türkiye fiyatı
- habaş otomotiv
- q4 e tron menzil
- volvo ex30
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X