Bildirim
Lamborghini Sesto Elemento (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
beğenmedim laaa
farları çok küçük olmuş -
Mühendislik harikası.0-100 : 2.5 . -
Grph>£$ic Ca!'^$>#RD not R!'^>#$£½espond>£$ing
IN!'+^+>£#SUFFIC^'+IENT MEM@$RY
Synt@x E£ror!'+^+'%'''^%'@>#<+!^+
SYS!'^TEM+!SHUT ^''+^%'^€D@
!'^!'@£>$#½.,`WN
-
tarifsiz duygular içindeyim -
Ben daha önce Attraction arkadaşımızın anketinde oyumu Ferrari'ye vermiştim ve hala aynı kanıdayım.
Lamborghini farklı çizgilere sahip olduğu için farklı olmaktan hoşlananlara güzel geliyor olabilir, ya da performans düşkünü olup da bu otomobillerin gücünü bilmek de çizgilerindeki aykırılıkları güzelleştirebilir, ama bir Ferrari kadar gerçek bir otomobil gibi görünmüyor bana. Daha çok Transformers filminden fırlamış gibi duruyor. -
ingilterede ki araplar alır hemen
burada 9.250.000 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lamborghini-sesto-elementi-ekim-2011-teslim-dunya-da-20-adet-uretilecek-54681322/detay/ -
0-100 Km 2.5 Saniye bizim araçlar 2.5 saniyede iyi kaldırabılırsen 25 km ye ulaşıyor
-
Türkiye'de fiyat artışlarından nasiplenmiş. Günde 50.000 lira arttığını düşünüyorum. -
-
aynalar güzelmiş -
Mükemmelllll
-
-
Aracın ismini gördüğümde aklıma hemen Cem yılmazın ''GORA'' filmi geldi ..Elementler ''Ateş,su,toprak,tahta''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 17 Ağustos 2011; 14:10:47 > -
İlginç bir tasarımı var -
maşallah € 3.500.000 muşşşşşşşşşşşşşşş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lamborghini-sesto-elementi-ekim-2011-teslim-dunya-da-20-adet-uretilecek-57163247/detay/ -
buna araba deyip hakaret etmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
buna araba deyip hakaret etmeyin
dogru soylüyon tam bir ölüm makinası bece -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackElantra
Aracın ismini gördüğümde aklıma hemen Cem yılmazın ''GORA'' filmi geldi..Elementler ''Ateş,su,toprak,tahta''
Ayrıca Gora'da ne diyordu Cem Yılmaz: "...ünden element uydurma."
Not: Filmden alıntı yaptım, hitabım size değil. Yanlış anlaşılmak istemem. Lambo'ya hitap ediyorum.
Ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 21 Ağustos 2011; 22:28:08 >
-
Kangal alır
Uçak sandım şerefsizim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X