Lp560-4. 560 aracın 560 hp olduğunu gösteriyor ama 4 ne acaba. 4 tekerlekten çekiş diycem ama standart gallardo da 4 tekerlekten çekiş. Gallardoların arka stoplarının aracı basit gösterdiğini düşünüyordum ama bunun stopları çok güzel, aynı reventondakiler gibi.
Aslında superleggera varken bu modele ne kadar gerek vardı tartışılır. Bu arada fabrikada çalışan hatun da dikkatimizi çekmedi değil
Diyecek söz bulamıyorum zaten Lambo manyağıyım.Eski galardoyuda cok severdim bunu da cok begendim.Küçük dokunuşlarla gercekten cok guzel süper spor araçlar yapıyorlar.Spor araba alıcak olsam ilk tercihim bir Lamborghini olurdu.Yağ gibi arabalar performanslı göze de gereğinden fazla hitap ediyor daha nolsun.
superb
araç mükemmel bişe, stoplarda dehşet olmuş
Şu difüzöre bakın muhteşem ya egzoslar
Fevkaladenin fevkinde.
lambo iyikide zamanında ferrariye kızmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme