Bildirim
Lamborghini Gallardo Cayır Cayır YanıyoR : (

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İçim parçalandı... -
gitti gül gibi araba... hem de göz göre göre... -
:( Yazık olmuş -
Kasko firması düşünsün. -
ne yanmış ama -
quote:
Orjinalden alıntı: usb
Kasko firması düşünsün.
Çok iyiydi -
Üzüldüm. Bir defa muhakkak sigortalıdır. Kaskodan parasını alır. Zaten AUDI R8 ile çok sayıda aynı parçalara sahip. AUDI R8'in termik ve lastik sorunları imalat başlangıcına kadar devam etti, sözde şu anda tüm sorunlar çözüldü, fakat yapısal benzerliği çok fazla olan Lamborghini Gallardo'da bu sorunlar çözülmemiş görünüyor. Motorun araç park edildikten sonra çok uzun bir süre daha çok sıcak kaldığı ve park ettikten sonra alev alan Lamborghini'lerin sayıca çok olduğunu yabancı forumlarda okudum.
Haber 1
http://www.peterboroughtoday.co.uk/news/Lamborghini-Gallardo-fire-from-Lambo.5433360.jp
Lamborghini Gallardo fire: from Lambo to flambé - owner tells of horror
Haber 2
http://www.lamborghini-talk.com/vbforum/f22/video-gallardo-spyder-burning-down-5432/
This fire thing is starting to make me nervous. Anyone have more details, such as whether it was recently serviced like that silver gallardo with the hole burnt in the back.
VIDEO
-
İçinde kimse yoktur umarım. -
fırlatma kolu koysunlar bari bu ne böyle bir tane numunelik olay olsa neyse. kuzey atlantik ülkelerine satsınlar bari sadece. -
Olsun sahibi yenisini alır. -
itfayeciler stajyermiş sanırım.
ya da kaskolu olduğunu düşünmüşler, kasmamışlar.
-
yazık yahu -
quote:
Orjinalden alıntı: Taner Göde
Üzüldüm. Bir defa muhakkak sigortalıdır. Kaskodan parasını alır.
Egzotik kasko fiyatlarına el sürülmüyor hele ABD ne koyarlar önüne bilemiyorum
3 sene bunun kaskosunu ödesen pertten toplama parası çıkar cebinden -
Vay be gitti güzelim araba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X