Şimdi Ara

LALELİ BEYAZIT'TA ALIŞVERİS YAPIYORMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah bu taraflara gıdıcem kendıme 2-3 pantolon ve 1-2 tane gömlek almak ıstıyorum varmı buralarda güzel esya satan yerler

• Kardeş beyazıtta dükkanımız var 4 senedir orda çalışıyorum.

Aklın varsa git Avm den al burdan giyim vs alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Kepler

Kardeş beyazıtta dükkanımız var 4 senedir orda çalışıyorum.

Aklın varsa git Avm den al burdan giyim vs alınmaz.

yaw reis bızım burda forum ıstanbul var bır pantolon gıyıyorum tayt gibi skınny mıs neymıs baska bır sey gıyıyorum oda cuval gibi slım fıt mı ne dıyorlar onada

adam akılllı pantolon bulamadım yaw ben boyle dark paca ıstıyorum ama tayt gibi olmasın be hocam
  • Bende little big ten almıştım 2 tane indirimdeydi o zaman aynı senin hesap bi tanesi çok güzel diğeri tayt gibi..

Onlarda kesim olarak her tarafı fark ediyor görevliye söyle orda yardımcı olurlar bence başıma geldikten sonra sürekli sorarak alıyorum.

Baldır taraflarının kesimleri falan çok fark ediyor.

Ama beyazıtta kaliteli ürün bulamazsın yani bi kere para verirsin sürekli giyersin bence avm den al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaş nasıl 4 yıldır çalışmış beyazıtta anlamıyorum kaç sene önce aldığım bir kot var hala sapasağlam ve çok hoş duruyor hiç bir sıknıtısı yok şimdi ltb de kot 70 lira beyazıtta 30 lira ve arasındaki fark 0 fazla inanma bu conis keplıra
  • Beyazıt ve laleli, tarihi itibariyle çok hoş yerler. Konumları da çok güzel.

Bir de adım başı işportası ve her yere dükkan açıp 15 tl ye 1 haftaya patlayan ayakkabı satan tırrekler olmasa ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.