Bildirim
Samsun/ATAKUM-İLKADIM-ATAKENT Ucuz PS3 Oyunu Satan Yerler?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yukarı.
_____________________________ -
Yok öyle bir yer..
forumun ikinci elini tavsiye ederim
Doğduğumdan beri..
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Doğduğumdan beri..
Neresi Samsun'un?_____________________________ -
Valla dostum samsunda öyle bir yer aramak çok yanlış olur hiç uğraşma. _____________________________ -
Samsun' da bir halt yok bu teknoloji anlaminda. Isini bilerek yapanda. Parasi olan girmis ise iste.
Sizleri bilmem ama console ve oyun isinden anlayanlarin bir yer acmalari sarttt
Yeter asik suratli bakkalci kilikli adamlar...
Aradigini bulamazsin. 2 ay da 40 yillik gibidirler. Anlamasi da anlam vermesi de cok cok zorr..
Kusura bakmayin ama Samsun' da ikamet ettiginiz icin yazmak istedim. Gecenin bu vakti.
10 yil once yurt disindan aliyordum. Simdi de ordan aliyorum. Buradakiler bizleri keriz saniyor bence. Allah vermesin kerizlikde bizlerde keriz olmayalim. Yukkksekk fiyatlardan urun almayalim.
Bu sorunlara bir care bulunmali bence. Oyle belediyede parayi bastirana yapacagi isin daha ne oldugunu bilmedigi yer acmasi icin ruhsat da vermesin. Oyuncakci diye gecen yerler Turkiye de ps3 360 tamirleri yapiyor. Tutorial, diagram int de forumda... Allah bizlere kolaylik onlara da bol para versin ki onlar gitsin anladiklari is yapsin.
Buradaki kimse alinmasin. Laflarim oylesine. Senelerdir bu konularda kizginim. Simdi de oyle degisen birsey yok. Adamlar halen bos dvdleri cd leri kaca satiyor belli. Digerlerini gidin sorun gerisini de sizler dusunun. Kalin saglicakla._____________________________
Her zaman daha iyi oyunlara XB360'la...
Silent Hill, Resident Evil, Zelda, Kameo, Conker ve En iiyy olanlar... Diğerleri :)
XB360-PSX-PS2-XB-GC-PC Blü Blü
-
arkadaşım biraz saçmalamışsın.
sony orjinal servisi 2. el oyun alıp satmıyor. bu yüzden başkaları bunu yapmak durumunda kalıyor. istek var onlar da yapıyor böyle bir pazar oluşuyor.
sony eleman eğitse kendi orjinal servisinde çalıştırır zaten ki öyle oluyor. dışarıdan eğitim mi veriyor da o adamlar da gidip eğitimini alsın ?
kendi çabalarıyla öğreniyorlar.
ps ile ilgili bir gelişme olduğunda sanıyormusun ki TR'den adamlar buluyor ilk bunu. hayır. yurtdışında buluyorlar. nette yayılıyor bizimkiler de öğrenip uyguluyorlar.
Samsun'da adam yapamazsa alıyor bunu İstanbul'a gönderiyor. Bunu da söylüyor sana. İstanbul'da tanıdığın vs yoksa. Direk göndermek istemezsin cihaz geri bile gelmeyebilir :)
Samsun'daki adam tanıdığı sürekli yer vardır oraya gönderiyor tabi ki. Cihaz gelmezse gider adamdan hesabını sorarsın yüzyüze.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteceri -- 10 Aralık 2012; 10:17:32 >
-
2 senelik hort olmuş ama güzel olmuş. En azından benim gibi Samsun'da ikamet edenlerin haberleşmesi adına
_____________________________ PSN ID: UtkU_87
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler