Şimdi Ara

LAİR yaşadığım en büyük keyif... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki atik elektronik kargoyla çalışır mı? Yeni çıkan oyunlarıda 90-100 gibi bi fiyattan mı verecek? Son sorumda kutulu kitapçıklımı yoksa sadece bddiskimi veriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Nazgul dediginiz LOTR daki uçan yaratıklar degil..Nazgul ler yüzük tayflarına denir.Uçan yaratıklara binen ölmüş eski yüzük taşıyıcılarının adıdır onlar..

Sen ne kadar da eminsin nazguller konusunda....Kitaplarını okumadığın belli....Arkadaşlar nazgul yüzük tayflarının bindiği ejderhamsı yaratıklardır....Haberiniz olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Nazgul dediginiz LOTR daki uçan yaratıklar degil..Nazgul ler yüzük tayflarına denir.Uçan yaratıklara binen ölmüş eski yüzük taşıyıcılarının adıdır onlar..

Sen ne kadar da eminsin nazguller konusunda....Kitaplarını okumadığın belli....Arkadaşlar nazgul yüzük tayflarının bindiği ejderhamsı yaratıklardır....Haberiniz olsun...

Nazgul'un anlamıda yüzük tayf'ı demek.Yani o binilen yaratıklar değil, onların ismi farklı, ama şuan aklıma gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 11 Eylül 2007; 22:58:50 >
  • yaw 4. bölüm mü 5. bölüm mü köprüyü koruyoruz.onda baya düşman var ayırt etmenin yolu yok diyonuz.yaw renk körümüyz arkadaşlar.kırmızılar biziz.maviler karşı taraf sırf renklerişnden bakarak anlaşılıyor.hadi onu geçtim üzerlerinden gecerken maviler aeş acıyor kırmızılar sana yol acıyor gec diye köprüde.ilk denememde o bölmü ügeceemdim.en son rhinolar geliyor .onları nasıl öldürücez bilen var mı
  • Hafifce yaklaş, sonra hedef işareti belircek beyaz renkte işte o sırada R1'e basılı tut ve kolu aşağı yukarı yap...
  • Oyun güzeldi ama çabuk bitti; kısaymış... Hikayesi sürükleyici ve müzikleriyle üzücü bir hava veriyor tam bir drama. 15 görev sürüyor.
  • Margornn'a cevap: kargoyla yolluyorlar ben Kadıköyde oturuyorum vaktim olmadığı için gidemiyorum onlar sirkeciden bana kargoyla yolluyorlar.Garantide hesapları var parayı yatırıp telefon açıyorsun onlarda aynı gün kargoya veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam MNG kargoyla yüzde kırk indirimli yolluyorlar .
    Benim aldığım her oyunun kitapçığı kılavuzunu verdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

Nasıl yani anlıyamadım Avrupa yakasında Atik,Deniz vb..konsol ve oyun satan yerler 80-90 yada en bilemedin 100 ytl'ye vericek ama Platin 120-130 kime ne tutturursayamı vericek arkadaşım böyle bir anlayış olamaz bidefa bir yerin sabit bir fiyatı olur bak arkadaş ne diyor 40 ytl takas verdim sıfırınıda 120'ye satıyorlar demiş ben ise o yerden 3 defa takas yaptım hepside son çıkan oyunlar olmasına rağmen 30 ytl ödedim oyunlarıda 110-115 ytl'ye aldım.Kazıklandığımı anlayıncada yüzlerine söylüyerek bir daha ordan alış veriş yapmadım.
    Ama burda sorun buda değil senin bu durumu normal karşılaman ve kanıksaman işte tamda biz senin gibi kazıklanmayı ve keriz yerine konmayı meşru görürsek daha çok yolunuruz

alan memnun satan memnun ben kazıklandığımı düşünmüyoum.ya da keriz olduğumu ben anadolu yakasındayım şimdi kalkıp 10 milyon daha ucuz diye sirkeciye geçmem zaten yol parası o kadar tutar.vuralıda oraya o dükkanı kurduğu ilk günden beri tanıyorum vuraldan da kötü o kadar kadıköy piyasasında dükkan var ki vural melek kalır.bu sebepten bilip bilmeden cümle kurma kadıköydeki diğer dükkanlarda aynı fiyata veriyorlar demek ki oranın piyasası öyle sirkecinin piyasası böyle...konu lair iken konuyu başka yerlerede çekmenin lüzumu yok gereksiz tartışmaya girmeyelim.kimseyide sen kerizsin enayisini gibi nitelendirmeye hakkın yok kişinin seçimi kendine kalmış burası bu tarz konuşmaların olucağı bir forum değil.öncelikle kendine çeki düzen ver.ifadelerinde daha seçici olmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 12 Eylül 2007; 9:50:52 >

• Arkadaş ben senin şahsına karşı bir cümle kurmadım bu bir.İkincisi hepimiz için bir yara olan bir konuyu konuştum amacım kimseyi rencide etmek yada yargılamak değil ama yaşanan olaylarda ortada eğer bu forumda bir arkadaşımız bir ürünü oyun yada başka bir şey pahalıya aldığını biliyorsam ve bundan eminsem elbetteki bunu söylerim söylerimki bir daha böyle bir hataya düşmesin.O na rağmen yinede alıyorsa oda o arkadaşın seçimi saygı duyarım.
    Benim anlamadığım şey ise senin neden ? bu durumdan rahatsız olman.
    Neyse bu konu hakkında artık bana cevap hakkı doğmazsa yazmıyacağım.
    Bu arada yaşım 30'dan fazla nasıl konuşulacağını ve uslubumun nasıl olacağını kimseden öğrenecek değilim.
  • yaşın 30 dan fazla ama konuşmanda keriz gibi cümleleri kullanmayı biliyosun bence insan her yaşta bişeyler öğrenmeli.4,5 paraf yukarı baktığında nasıl konuştuğun konusunda anlama na yardımcı olabilir.
  • Sana yazacağım son cevap bu olucak kelimeleri cımbızla seçip lütfen bana laf ebeliği yapma ;paragrafın içinde keriz sözcüğü geçti diye sana kerizmi demiş oldum.
    Demekki bi yaran varki gocunuyorsun savunduğun adamların yediği haltlar DH'de bir bir ayyuka çıkıyor sen halen "yok bana keriz demişsin yok bilmem ne demişsin"gibi cümlelerle senin şahsına söylemediğim şeyleri üzerine alınıyorsun.Benim anlatmak istediğim başka bir şeydi sen olayı başka bir yere çekiyorsun.Eğer sana istemedende olsa onu ima ettiysem kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

Nasıl yani anlıyamadım Avrupa yakasında Atik,Deniz vb..konsol ve oyun satan yerler 80-90 yada en bilemedin 100 ytl'ye vericek ama Platin 120-130 kime ne tutturursayamı vericek arkadaşım böyle bir anlayış olamaz bidefa bir yerin sabit bir fiyatı olur bak arkadaş ne diyor 40 ytl takas verdim sıfırınıda 120'ye satıyorlar demiş ben ise o yerden 3 defa takas yaptım hepside son çıkan oyunlar olmasına rağmen 30 ytl ödedim oyunlarıda 110-115 ytl'ye aldım.Kazıklandığımı anlayıncada yüzlerine söylüyerek bir daha ordan alış veriş yapmadım.
    Ama burda sorun buda değil senin bu durumu normal karşılaman ve kanıksaman işte tamda biz senin gibi kazıklanmayı ve keriz yerine konmayı meşru görürsek daha çok yolunuruz

ya sen nasıl bir adamsın anlamadım ben. vural ile bir sorunun var ki sen beni adamı savunur gibi göstermişsin banane vuraldan normal bir esnaf benim için alışverişimi yaparım tanımam.demek ki bu adam dan senin bir gocunmam var ki adam sürekli laf sokuşturmaya çalışıyorsun.halen daha ne konuştuğunu bilmediğini iddaa ediyorum.yukarda da belirttim.senin gibi keriz yerine konmayı demek beni keriz olarak düşündüğünü gösterir.efendi gibi ben öyle bişey kastetmedim yanlış anlama varsa da özür dilerim derdin konu kapanırdı ama sen uzatma yolunu seçiyosun.bir de kalkmış gocunmam var bilmemne gibi saçma cümleler kuruyosun.neyse konu burda kapansın konunun içine yeterince ettin zaten.

• Bakıyorumda bu başlıkta Lair'den başka her türlü muhabbet dönmüş...
  • yani sorma lair için bir başlık açalım dedik vay efendim pahalı almışız aldığımız esnaf şöyle kötü böyle bilmem ne senin gibi keriz lik yapmayalım bir dünya saçma sapan şey bunları yazan arkadaş zaten kadıköyden büyük ihtimallede orda esnaftır.gerisini siz çıkarın.
  • oyun bu sabah banada geldi. aslında satmak için almiştım. dayanamayıp açtım ve oynadım. sadece ve sadece 1-2 dk oynamam yetti satmamaya karar verdim. sonra elim değmedi işlerden. 1 dk oynamak yetti. galiba bu oyunu seven tam sevecek ve hastası olacak yada hiç sevmeyecek, ortası yok. çok garip bi oyun. ama garafiklet vs çok çok güzel geldi bana. başdan söyleyim "aa bb cc" gibi terimlerden hiç anlamam ne eksik ne fazla bilmiyorum ama grafikler oldukça güzel gözüküyor.
  • Bu arada arkadaşlar ben incelemem de oyunu 6 ve 7 vermiştim ama sanırım biraz haksızlık yaptım. İlk 4 bölüm kötüydü ama ileriki bölümler gerçekten çok zevkli.

Sixaxis'e alışınca oyun mükemmel oluyor.
  • lan bu oyun pc ye de çıksaydı ne güzel olurdu.bayılırım böle oyunlara.bu arada bi şey sorcam arkadaşlar.
    ps3 e çip takılıyormu.daha yoksa ne zaman olur(orjinal oyun çok pahalı da)
  • şu an için çip olayı yok bir ara yazılım muhabbeti döndü ama oda yalan oldu gibi şimdilik.
  • quote:

şu an için çip olayı yok bir ara yazılım muhabbeti döndü ama oda yalan oldu gibi şimdilik.

tüh ya çip çıkana kadar ps3 alamam o zaman.bizim komşu oldı.oyuna para veremediği için o alette sadece demo oynuyor
  • Lair platinde kalmamış,başka nereden alınabileceği hakkında bilgisi olan varsa(istanbulda tabi kadıköyde olsa dahada makbule geçer) yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.