Şimdi Ara

LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.183
Cevap
248
Favori
1.644.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Arkadaşlar start butonuna basılı tutmadan çalışmıyo demişsiniz bende o sorun yok basıp elimi çekiyorum çalışıyor ama yaşayanlar için bu sorunun kart okuyucusuyla alakası varmı sanki start butonuyla alakalı gibi sorun

    Kart okuyucu ile alakali bir problem.Karti soktugunuzda 2 adet tirnak ayri ayri 2 adet butona basiyor biri yada ikisi birden kirilmistir.Okuyucuyu sokup içini acin kirilan tirnaklar duruyorsa yapistirin, yoksa ilaç kutusundan küçük bir parca kesip kart sokulduğunda o butonlara basacak şekilde yerlestirirseniz start tuşuna basili tutmaya gerek kalmadan basar basmaz calisir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar dün araca bindim teyp çalısmıyor.Bugün tekrar baktım gene tık yok hiç bi türlü açılmıyor teyp.Ama cd çıkarma tusuna basınca cdyi çıkarıyor geri alıyor ama teyp açılmıyor.Neden olabilir bu sigortası atmış olabilirmi ? Araca 1-2 hafta binmemiştim ondan sonra oldu bu olay.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar harika bir reklam laguna 2 ile ilgili
    https://www.youtube.com/watch?v=uQbY1gfmAzM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mave-rick

    Arkadaşlar harika bir reklam laguna 2 ile ilgili
    https://www.youtube.com/watch?v=uQbY1gfmAzM

    laguna ve safrane çıktığı dönemin çok ötesinde araçlar bence
  • mave-rick kullanıcısına yanıt
    dikkat ettiyseniz kart yok yanlız :D
  • dün bilmediğim bir şey daha öğrendim 2 tane eller serbest 3 butonlu kartınız olsa bile sadece 1 tanesi ile bu özelliği kullanabiliyormuşuz diğerinde çalışmıyor
  • s.a arkadaşlar.bende aranıza katıldım ankaradan:) aracım 2004 model 1.6 110hp exp model. 148000 kmde 22500 tlye aldım.oncelıkle bugun sabahki bi durumu paylasmak ısterım. aracımla 1. viteste yokuş yukarı cıkarken ugultu gibi ciddi bises duydum yaklasık 3000-4000 devirde oldu.sonra arabayı bosa alıp gazı sona kadar bastıgımda oyle bı ses yok.arac ısındıktan sonra tamamen ses kayboldu.bu ses kayıslardan olabılırmı? cunku alırken butun bakımları yapıldı.bızzat motorada yuklenıldı.not:araç osmaniyeden alındı.sizce sorun ne olabılır.değerli yorumlarınızı beklıyorum
    tesekkkürler...
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın :)
  • s.a arkadaşlar 2004 model 1.6 110 hp 148000 km. exp modelı. aldım. araç ankarada.sabahki bi durumu paylaşmak ısterım.ılk calıstıktan kısa bır sure sonra rampa cıkarken 3000-4000 devirde ugultuya benzer bı ses cıktı.lakın bosa alınca gaza yuklenınce ses yok.arac ısındıktan sonra bu ses vıteslerde yuklnememe ragmen kayboldu sızce ne olabılır. yorumlarınızı beklıyorum.
    teşekkurler
  • valek2006 kullanıcısına yanıt
    :) Araçda kartsız çalıştırma vardır o hata sayılmaz, devir saati dipte ben orda kaldım :) ama reklam süper. Kullanan arkadaşlar aynı motor sesini alıyorlarmı, bizim 1,6 lar 100 den sonra bağırmaya başlıyor ama böylede değil :)
  • mave-rick kullanıcısına yanıt
    aynen devir saatinde oynama yok eleman numara yapıyor :)
  • Arkadaşlar herkese merhaba.

    Küçük bir bilgi paylaşımı dağarcığınızda kalsın.

    Bizim araçların meşhur kapı siwitch'i sorunu konusunda; genelde megane 2 kapı kilidi alınıp switch'i sökülüp bozuk switch ile değiştirilirdi.

    Şöför kapımın switch'ini tamir ederken megane 2 kilidinin, halatları ve arka plastik kapağı hariç bire bir aynı olduğunu keşfettik. Yeni megane 2 kilidinin sadece halatlarını ve arka plastik kapağını eski kilitten alarak değiştirdik.

    Sonuç mükemmel. Hem switch oldu, hem de 75 tl'ye kilit yenilenmiş oldu.

    Herkese iyi forumlar...
  • herkese selam 2006 model 1.6 privilege aracımda egsoz emisyon sistemini kontrol edin" ve "esp sistemini kontrol edin" uyarısı verdi. forumda arattım ama bulamadım yardımcı olun lütfen
  • Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Aracım 2008 laguna 2 faz 2 1.6 16v prilivege lpg 104.000 km de. Herkese kazasız belasız sağlıklı sürüşler dilerim.
    Birol Bozkurt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 40tuna

    herkese selam 2006 model 1.6 privilege aracımda egsoz emisyon sistemini kontrol edin" ve "esp sistemini kontrol edin" uyarısı verdi. forumda arattım ama bulamadım yardımcı olun lütfen

    biribiri ile direk bağlantısı yok bu iki sorunun.genelde en sık nedeni akü voltaj düşüklüğü,sigorta panelindeki sigortaların oksitlenmesi gibidir.
  • huseyinoner H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
    sorunu hallettim. tırnaklardan öndeki olan kırılmıştı. yerine bir plastik yaptım ve sorun düzeldi. size bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle, aracımın dikiz aynalarının ikiside içerdeki düğmeden kapanmıyor. ikisinin birden motorlarının bozulma ihtimali düşük diye düşünüyorum. bildiğiniz bir çözüm yolu varmı? sigortası falan yada başınıza böyle bir olay geldimi? ne önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elmrace

    teşekkürler.
    sorunu hallettim. tırnaklardan öndeki olan kırılmıştı. yerine bir plastik yaptım ve sorun düzeldi. size bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle, aracımın dikiz aynalarının ikiside içerdeki düğmeden kapanmıyor. ikisinin birden motorlarının bozulma ihtimali düşük diye düşünüyorum. bildiğiniz bir çözüm yolu varmı? sigortası falan yada başınıza böyle bir olay geldimi? ne önerirsiniz?

    bence ikisde orjinal ayna degil orjinal kapanmali aynalar servisde 800 tl oldugu icin uyduruk yan sanayi motoru olmayan takiyorlar elinizden geliyor sanirim aynalari cikartip bakin sag sol daki soketlerine sagdaki soket yanilmiyorsam 15 pinli soldaki 13 pinli olmasi gerek oyleyse eger aynalarin arka kapanlarini camlarini cikartip bakin motorlari varmi icinde cunku bizim bu araclarda sag sol aynalarda karartmali elektrikli yani far isigini parlatmiyor yansitmiyor ic dikiz aynasi gibi zaten aynayi soktugunuzde dikizlerin camlarinininda kablolu oldugunu goreceksiniz orjinal ise eger




  • teşekkürler yarın bakıp haber edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamozcuk

    Arkadaşlar 2003 2.0 16v privilage aracım aracımın park sensörü çalışıyor ama bipleme sesi gelmiyor ustaya götürdüm sensör çalışıyor fakat bip bip düdük veya öten şey çalışmadığını söyledi fakat park sensörünün hoparlörünü bulamadık nerde olduğunu bilen var mı basit bir arıza gibi duruyor ama yerini bulamadığımız için erteledik vakit kısıtlıydı. Bu hoparlörün yerini bilen var mı ya da nerden çıkıyor bu park sensörünün sesi ?



    Arkadaşlar bilen yok mu ?
  • Arkadaşlar arabanın yağ değişim zamanı geldi, forumda şöyle bir göz gezdirdim, 5 40 diyende var 10 40 da, hangisini tercih etmeliyim ve hangi marka? Birde 13 bin km kadar oldu sanırım önceki yap değişimi, renault yetkili servisde değişmişdi geçen şubat ayında ve 15 bine ayarlanmışdı değişim peryodu, yine bu konuda farklı sesler çıkıyor 10 binmi 15 binmi değişim peryodu?
    Düzeltme: Son olarak kaç litre yağ alıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mave-rick -- 13 Aralık 2014; 11:36:20 >
  • 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.